Pentru ea

# colectii de succes #DyFashion #moda feminina

DyFashion sarbatoreste cei 7 ani de cand sustine moda feminina prin colectii de succes

DyFashion „imbraca” haine de sarbatoare pentru a celebra aniversarea celor 7 ani de cand activeaza pe nisa de fashion, timp in care a fost alaturi de cele peste 200,000 de cliente fericite care au comandat din magazin. Pasiunea pentru moda feminina a reprezentat piatra de temelie a ceea ce astazi este sursa de inspiratie zi de zi a femeilor de pretutindeni.

 

Asa cum si-a obisnuit publicul, magazinul online vine cu lansari de colectii noi in fiecare sezon, produse de branduri autohtone sau celebre peste hotare. Pentru cele care sunt mai nerabdatoare, colectia saptamanal actualizata nu conteneste sa inspire garderobele feminine ce au nevoie de un suflu imediat de prospetime. in acelasi echilibru al calitatii si varietatii cu care publicul din tara si de peste granita a fost obisnuit, continua sa se ridice la inaltimea asteptarilor si in prezent. Dorinta de a evolua a rezultat intr-un portofoliu complex, mereu actualizat cu articole de imbracaminte - in marimi de la XS la 7XL, incaltaminte si accesorii aliniate trendurilor, pentru toate preferintele!

DyFashion rasplateste fidelitatea publicului sau cu oferte de preturi!

Scopul propus inca de la lansare - de a oferi diversitate legat de tot ce tine de fashion, mereu la preturi pentru oricine - se mentine si in prezent. Cele peste 20.000 de produse ce alcatuiesc stocul actual al magazinului DyFashion sunt pentru toate gusturile si stilurile feminine.

Cu ocazia celor 7 ani de activitate in care mii de cliente si-au gasit favoritele in catalogul online al magazinului, DyFashion vine in continuare cu preturi speciale, deci incadrate in bugete variate, spre incantarea tuturor! Fidelitatea publicului este rasplatita in continuare cu livrarea gratuita a oricarei comenzi plasate si asistenta de specialitate pentru cele mai inspirate alegeri.

Si pentru ca succesul nu poate fi deplin decat impartasind fericire si celor din jur, DyFashion a decis sa sustina initiativa #NoiFacemUnSpital, donand pentru constructia si intretinerea pe termen lung a Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica. Bucuria de a darui completeaza astfel armonia celor 7 ani de cand femeile de pretutindeni isi inspira garderoba de zi cu zi din colectiile magazinului, impletind impreuna drumul frumos pe care DyFashion continua sa il parcurga!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare