Pentru ea

# asortare dres # asortare pantofi #pantofi #dres

Dresul si pantofii – cum sa ii asortezi cu incredere si stil?

Pe vremea parintilor si bunicilor nostri, dresurile si ciorapii nu aveau decat un singur scop, acela de a tine cald. In prezent, aceste piese au devenit niste accesorii esentiale in alcatuirea unui outfit in tendinte, bucurandu-se totodata de o mare atentie din partea reprezentantelor feminine ce se declara adeptele modei si al stilului.

In lunile reci de iarna, dresul devine, fara indoiala, o prezenta nelipsita din tinutele noastre. Pana la urma, cine se incumeta sa poarte fusta sau rochie fara dresuri dama, atunci cand temperatura din termometru a scazut sub zero grade?

Dincolo de protectia termica oferita picioarelor, dresurile potrivite confera tinutei tale un plus de stil. Secretul este sa asortezi mereu dresurile la pantofii pe care ii porti. Este o chestiune delicata, intrucat si cel mai mic detaliu poate face diferenta intre o tinuta reusita si una ruinata. Sunt multe femei care au renuntat complet la acest element vestimentar numai din teama de a nu da gres si de a cadea in ridicol. Ei bine, pentru ca dresurile beneficiaza in 2019 de o versatilitate mai mare ca oricand, specialistii de la Sosetaria.ro te invata cum sa asortezi corect principalele tipuri de dresuri la pantofi.

Dresul tip plasa

Maniera cea mai sigura si la indemana de a purta dresul plasa intr-un stil cool este in combinatie cu o pereche de tenisi sport. Un astfel de outfit este ideal pentru zi, mai ales pentru iesirile din timpul liber. Vei arata senzational daca asortezi acest tip de dres la o fusta sau o rochie scurta. Nu vei da gres nici atunci cand porti dresul plasa la o pereche de ghete sau bocanci negri, de preferat cu toc lat sau fara. Tocul inalt si subtire in aceasta combinatie creeaza un aspect vulgar, inestetic.

Dresul negru mat

In combinatii neinspirate, dresul negru opac poate parea banal, daca nu chiar ridicol. Eviti aceste situatii atunci cand alegi drept incaltaminte o pereche de pantofi cu detalii pretioase si stralucioare, care adauga tinutei tale o nota de eleganta.

Varianta casual este cea de a asorta dresul negru mat la o pereche de ghete sau botine. Daca ai senzatia ca efectul obtinut nu te reprezinta, opteaza pentru ghete albe, care sa iti puna in evidenta dresul, cat si intregul look.

Dresul transparent

Dresul transparent cere mai multa eleganta, motiv pentru care este indicat sa il asortezi la o pereche de pantofi cu toc inalt. Pantofii rosii sunt o alegere excelenta daca vrei sa obtii un look indraznet si seducator deopotriva.

Aveai impresia ca dresul nu se poarta niciodata la sandale? Fashionistele de pe intreg mapamondul demonstreaza contrariul, spulberand rand pe rand regulile cu privire la ceea ce este interzis in moda. Astfel, nu au stat pe ganduri si au demonstrat ca un dres transparent face „casa buna” chiar si cu o pereche de sandale sau saboti.

Dresul colorat

Fara doar si poate, alegerea unui dres colorat este o dovada de indrazneala. Ei bine, daca tot te-ai aventurat pana aici, mergi pana la capat si alege o pereche de pantofi in aceeasi culoare puternica. Rezultatul? Un look captivant, indraznet si deosebit de chic!

Dresurile colorate se potrivesc de minune de asemenea si la pantofii in stil masculini, de tip loafers. Acestia pun in valoare dresul, in special daca optezi pentru o pereche intr-o nuanta mai inchisa.

Dresul cu model

Acest tip de dres pune in dificultate si pe impatimitele fashionului, atunci cand vine vorba de asortarea lor. Mergi la sigur cu pantofii negri de tip loafers, una din alegerile extrem de apreciate de catre publicul feminin. Mai mult decat atat, dresul cu model este indicat si in cazul in care alegi o pereche de ghete negre cu toc – combinatia dintre cele doua elemente atrage multe priviri admirative!

Dresul alb

Albul este noul negru, conform tendintelor lansate de catre cunoscutele case de moda de peste hotare. Daca negrul este optiunea cea mai simpla, cea mai sigura si cea mai comuna, albul este un trend in devenire, care castiga tot mai mult teren in randul preferintelor publicului feminin. In fond, este la fel de versatil precum negrul – il poti purta cu succes in orice combinatie, stil vestimentar si la aproape orice tip de incaltaminte.

Magazinul online Sosetaria.ro pune la dispozitia celor interesate o selectie de dresuri de dama, de la producatori celebri pe aceasta nisa. De la modele clasice care pot fi purtate zi de zi, pana la ciorapi cu broderii delicate sau tip plasa, gasesti aici dresuri delicate, dar rezistente, la un raport pret-calitate corect.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului