Pentru ea

#picioare subtiri # picioare frumoase #picioare sexy #dieta

Dieta pentru picioare frumoase. In doar 4 saptamani vei arata ca o zeita

Chiar daca e iarna si obisnuiesti sa te imbraci cu haine groase, nu uita de picioarele tale. Pregateste-le de pe acum pentru primavara, atunci cand iti vei scoate gleznele la lumina si cand iti vei dori sa ai ce sa arati. Iti prezentam in continuare o dieta menita sa iti faca picioarele frumoase, ca de gazela.

Schimba-ti regimul alimentar

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti schimbi alimentatia. In cateva saptamani vei observa rezultate spectaculoase. Ce ai de facut? Nu te infometa, ci calculeaza caloriile. Mesele tale dintr-o zi nu trebuie sa insumeze mai mult de 1.500 de calorii. Pentru asta, ar trebui sa le distribui astfel:

- Micul dejun: 300 de calorii

- Gustare: 150 de calorii

- Pranz: 500 de calorii

- Gustare: 150 de calorii

- Cina: 400 de calorii

Poti manca aproape orice iti doresti, inclusiv dulciuri daca nu poti rezista, insa nu depasi numarul de calorii recomandat. Evident, recomandate sunt legumele, pieptul de pui, muschiul de vita sau de porc, pestele de orice tip, painea integrala, orezul brun, lactatele cu 0% grasime si cerealele integrale.

Incepe sa faci miscare zilnic

Antrenamentul este esential pentru modelarea picioarelor si pentru tonifierea posteriorului. Cel mai bine este a iti faci un program zilnic sau macar de trei ori pe saptamana daca vrei ca intr-o luna sa reusesti sa iti sculptezi picioarele.

Iata cateva exercitii pe care poti sa le faci: culca-te pe o parte si ridica piciorul stang in sus de 25 de ori, repeta apoi cu dreptul. Sau stai aplecata in maini si picioare si ridica pe rand fiecare picior la 90 de grade. Repeta de 20 de ori, apoi schimba.

Alergarea, inotul, mersul rapid sau saritul cozii ard rapid grasimile din zonele sensibile precum coapsele si genunchii.

Ingrijeste-ti pielea

Nu doar muschii trebuie tonifiati, ci si pielea trebuie atent ingrijita. Iar inamicul numarul 1 al picioarelor frumoase este celulita. De aceea, va trebui ca, seara de seara, sa lucrezi la stimularea sangvina si la eliminarea celulelor moarte din zonele afectate. Ai nevoie de o manusa aspra de baie sau de o perie speciala cu care sa masezi coapsele si fesele, acolo unde, de regula, se formeaza celulita.

Acumularea de celule moarte pe suprafata pielii duce si la pierderea elasticitatii acesteia, de aceea este necesara o exfoliere temeinica, cel putin o data pe saptamana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului