Pentru ea

#pantofi eleganti dama #marelbo # pantofi revelion # pantofi dama

Descopera pantofii perfecti pentru petrecerea de Revelion

Comod, dar in acelasi timp elegant, sofisticat, dar nu opulent, calitativ, dar nu foarte scump. Cam asa s-ar descrie in cateva cuvinte perechea perfecta de pantofi pentru petrecerea de Revelion.

 

Anul Nou este momentul ideal pentru a le oferi picioarelor tot ce este mai bun. Iar asta este valabil inclusiv in materie de incaltaminte. Poate ca nu iti vei dori sa fii imbracata in paiete si glitter din cap pana-n picioare, dar o pereche de pantofi cu care sa iti pui in evidenta tinuta tot vei avea nevoie pentru a arata perfect in noaptea dintre ani.

Marelbo iti vine in ajutor cu o colectie bogata de pantofi eleganti care se potrivesc excelent unor outfit-uri de party. Producatorul sucevean realizeaza incaltaminte exclusiv din piele naturala, astfel ca nu pantofii tai se vor evidentia prin calitate.

Iata cateva dintre perechile de pantofi pentru Revelion pe care le poti alege de pe site-ul sau dintr-unul dintre cele 50 de magazine Marelbo:

Pantofi nude

De departe, una dintre cele mai sigure variante cand vine vorba despre o tinuta de party sunt pantofii nude. Evident, vorbim despre pantofi cu toc inalt si, de preferat, subtire. Pantofii in nuante deschise, apropiate de culoarea pielii, se potrivesc atat cu o salopeta eleganta, cat si cu o rochie lunga de seara, o fusta clos din tul sau o clasica pereche de jeansi. Sunt foarte versatili, astfel ca nu vei da gres daca ii alegi.

La Marelbo, variantele de nude sunt foarte variate, fiind rafinate cu irizatii sidefate. Nuante de bej, capucino sau pudra sidef iti vor oferi rafinamentul de care ai nevoie ca sa stralucesti in noaptea dintre ani.

Pantofi negri

O varianta de pantofi eleganti de dama sunt cei negri. Acestia inspira feminitate si rafinament, iar tocul stiletto subliniaza linia piciorului, facandu-l sa arate foarte bine. Chiar si cel mai simplu outfit va straluci in prezenta unei perechi de pantofi negri din piele naturala lacuita, cu toc de 10 centimetri inaltime.

Pantofi colorati

Pentru femeile ceva mai indraznete, o varianta perfecta pentru petrecerea de Revelion poate fi o pereche de pantofi eleganti colorati. Rosul este deja clasic si o varianta confortabila, insa mai degraba daca te imbraci in negru. Insa poti opta pentru albastru, bleu sidef, galben dau bordo. Cu siguranta ca o pereche de pantofi galbeni te va scoate rapid din anonimat, insa trebuie sa fii foarte atenta cu ce ii asortezi. Albastru sau verde merg perfect cu aceasta culoare.

Si pentru ca atunci cand iti compui tinuta pentru noaptea de Revelion trebuie sa iei in calcul nu doar vestimentatia, ci inclusiv coafura si manichiura, generatoare de costuri, vei fi tentata ca pantofii sa ii pui pe un plan secund. Vestea buna este ca incaltamintea Marelbo are preturi avantajoase, fiind achizitionata direct de la producator. Poti comanda pantofii online, iar acestia vor fi livrati acasa in cel mult 48 de ore. Ai si varianta de retur mult simplificata, in cazul in care consideri ca nu ti se potrivesc.

Mai ai la dispozitie si 50 de magazine in majoritatea oraselor din tara, astfel ca vei putea sa ii probezi efectiv. Spor la cumparaturi si petrecere frumoasa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare