Pentru ea

#rochii xxl #rochii marimi mari #rochii ocazie

Descopera 5 modele de rochii xxl pentru toate gusturile

Femeile cu forme par dezavantajate atunci cand vine vorba despre tinute elegante. Varietatea rochiilor nu este atat de mare, astfel ca atunci cand trebuie sa participe la un eveniment, intampina dificultati. Daca si tu te-ai aflat intr-o astfel de situatie, iti oferim cateva solutii extrem de interesante.

Nu trebuie sa intri in panica cand afli ca trebuie sa participi la un eveniment important, iar in garderoba ta nu se afla nici o rochie eleganta. Magazinul online evio.ro iti ofera posibilitatea sa iti alegi rochia potrivita dintr-o gama variata de modele. Iata cateva dintre acestea:

Rochia de seara

 

 

Sa presupunem ca trebuie sa ajungi la un eveniment cu staif. Poate fi o nunta sau o petrecere la care se impune o tinuta eleganta. Ei bine, o rochie lunga te va scoate din incurcatura. Alege o rochie rosie maxi, cu un decolteu in “V”, dintr-o combinatie de voal cu dantela. Rochia din imagine este disponibila si in varianta XL si XXL, iar acum o gasesti si la reducere pe evio.ro.

Rochia trei sferturi

 

 

 

 

 

Daca ai o silueta tip clepsidra, e pacat sa nu profiti pentru a-ti pune in evidenta formele. O rochie trei sferturi, cambrata pe talie iti va sublinia bustul si soldurile. Cea din imagine este deosebita datorita dantelei din jurul gatului si a umerilor cazuti. In magazinul online evio.ro o gasesti in mai multe variante de culori precum verde, bleumarin, negru sau marsala.

Rochia modelatoare

 

O poti purta atunci cand ai forme mai pronuntate si vrei sa ascunzi micile defecte cu ajutorul hainelor. Rochia cu imprimeu in combinatii jucause, va creea iluzia de subtiere, prin punerea in valoare a partii centrale si ingustarea partii laterale. Rochia din imagine este realizata din polyester si spandex, are maneci scurte, decolteu rotund la baza gatului si umeri decupati. In magazinul online Evio Fashion o gasesti la un pret special.

Rochia lejera

 

 

O rochie dintr-un material fluid este perfecta pentru un party in aer liber. Alege o lungime medie, cu un decolteu generos, care sa iti puna in valoare bustul. Ce trebuie sa stii este faptul ca si albul poate fi purtat cu succes, chiar daca ai forme mai pronuntate. Rochia din imagine o gasesti si in marimile XL si XXL.

Rochia din dantela

 

 

O rochie din dantela trebuie sa aiba orice femeie, iar pe Evio Fashion iti poti alege rochii de marimi mari in diferite culori. Poti opta pentru un astfel de model inclusiv pe rosu sau pe crem. Rochia trei sferturi are maneci si un decolteu in “V”.

Mai multe modele gaseti pe magazinul online evio.ro, unde sunt atat tinute de ocazie, cat si rochii medii sau lungi de dimensiuni mari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului