Pentru ea

# denim moda # tendinte moda #denim #moda

Denimul in moda din 2019: 5 tendinte superbe

Toata lumea are o pereche de blugi preferata. Nu e de mirare, din moment ce unele ne avantajeaza formele mai bine decat orice alta pereche de pantaloni. Insa unele tipuri de blugi, asa cum sunt cei skinny, au devenit atat de populare incat par a se fi transformat intr-o adevarata uniforma. In trecut, persoanele care purtau denim erau considerate rebele si nonconformiste. Acum, blugii au devenit pentru multi o optiune automata atunci cand nu stiu ce sa poarte.

De fapt, denimul poate fi purtat in multe alte moduri, cu un efect deosebit. De la blugi cu stil pentru toamna, la rochite perfecte pentru vara, tendintele in materie de denim pot fi o inspiratie majora pentru tinutele tale de zi cu zi. Iata cateva dintre cele mai interesante trenduri, de care te poti folosi pentru a purta haine din denim cu impact:

1. Denim cu broderie

Broderia ii ofera denimului un aspect mai feminin si mai romantic. O combinatie interesanta este cea intre blugii de tip boyfriend, cu aspect mai masculin, si detaliile de broderie. Opteaza pentru jeansi cu broderii micute, mai degraba decat pentru cei cu zone mari brodate, care ies prea tare in evidenta.

2. Jeansi drepti

In acest an, blugii drepti ii vor inlocui ca popularitate pe cei skinny. Acestia au devenit in 2019 o piesa de baza pentru tinutele casual. Poti purta blugii drepti cu un sacou, pentru un look la granita dintre lejer si formal, dar si cu camasi supradimensionate. De asemenea, e in trend imbinarea intre blugii drepti si materialele deosebite de bluze si pulovere, precum matase sau casmir. Ca incaltaminte, e foarte chic combinatia dintre blugi drepti si pantofi eleganti.

3. Denim pe denim

Denimul dublu este una dintre tendintele importante ale acestui an si are chiar potentialul de a deveni un super-trend. Aceasta tendinta este insa mai controversata si ceva mai greu de pus in practica decat altele. Daca asortezi gresit diferite piese vestimentare din denim, tinuta poate parea invechita sau chiar inestetica.

Atunci cand vine vorba de reguli concrete, acestea pot fi contradictorii, care reflecta pana la urma diferentele de gust si subiectivitatea noastra fata de moda. Pe de o parte, unii designeri vestimentari recomanda un top de o culoare diferita fata de blugi, cum ar fi asortarea unei geci de denim albastru deschis si alb, cu o pereche de blugi negri. Pe de alta parte, mai multe vedete au purtat tinute din denim de aceeasi culoare si au fost complimentate pentru stilul lor aparte. In ceea ce priveste incaltamintea, poti asorta o tinuta completa din denim cu pantofi cu toc, cizme si sandale, potrivit Fashion Trend Walk.

4. Blugii cu talie inalta

Blugii cu talie inalta sunt deja populari de cativa ani, asa ca s-au transformat intr-un must-have al garderobei. Nostalgici, dar deloc invechiti, blugii cu talie inalta au un aspect aparte. Uneori, poate fi destul de dificil sa gasesti o pereche care se potriveste bine cu corpul tau. In acest caz, evita blugii cu talie inalta din materiale groase si opteaza in schimb pentru o pereche ceva mai elastica.

5. Accesorii expuse

In 2019, se poarta jeansii cu accesoriile la vedere. De la fermoare, la capse, butoni sau nasturi, multe perechi de blugi in tendinte vor avea aceste elemente expuse. Unele perechi imbina mai multe trenduri. Un exemplu poate fi o pereche de blugi cu talie inalta, cu nasturi mari la vedere si croiala dreapta sau evazata (si aceasta regasindu-se pe podiumul caselor de moda in acest an). Chiar si in acest exemplu, se pot obtine numeroase stiluri: de la blugi eleganti in stil office si culori pastelate, la blugi grosi de tip boyfriend in nuante vintage.

Sursa foto: Unsplash

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare