Pentru ea

#stil #tinuta #rochii #stil feminin #tinuta eleganta #tinuta de petrecere

Cum te imbraci pentru o petrecere fastuoasa

Pregatirea pentru o petrecere fastuoasa poate parea, la prima vedere, o veritabila corvoada. Nimic nu arata suficient de extravagant si pretios in comparatie cu amploarea evenimentului, iar teama ca vei face o gafa de proportii iti amplifica si mai mult starea de anxietate. Iata cum iti poti usura misiunea dificila.

O petrecere de acest tip, unde oaspetii sunt abordati de ospatari eleganti in timp ce socializeaza cordial, impune o tinuta pe masura. Poate fi vorba despre o nunta restransa, un eveniment corporatist sau lansarea unei carti intr-un cerc elitist. Indiferent despre ce ar fi vorba, exista un set de reguli pe care este recomandat sa le ai in vedere pentru o aparitie ireprosabila:

1. Rochia chic, eleganta si decenta

Lungimea rochiei perfecte pentru o petrecere cu pretentii variaza in general intre midi si maxi: pana la genunchi sau cu doua degete deasupra gleznelor. Uita de rochitele deochiate care iti dezvaluie in mod exagerat pielea, altfel vei face o impresie gresita. Incearca sa respecti limitele decentei, fara sa renunti la imaginea eleganta si rafinata la care visezi.

2. Accesorizeaza-te cu gust

Opteaza pentru bijuterii care sa infrumuseteze aspectul rochiei, dar care sa nu fie dominante. O pereche de cercei discreti si o bratara sunt, de regula, elemente suficiente, nu adauga niciodata mai mult de doua accesorii de acest tip.

Nu uita nici de geanta-plic sofisticata , pe care va trebui sa o tii atunci cand servesti un pahar de sampanie la deschiderea receptiei.

3. Poarta pantofi confortabili

Sigur ca tocurile sunt obligatorii pentru un astfel de eveniment, astfel ca nu poti renunta la ele pentru o pereche de balerini . Alege totusi un model de pantofi cat mai confortabil, care sa nu iti flexeze prea mult talpa. Este posibil sa petreci destul de multa vreme in picioare.

4. Acorda o atentie sporita machiajului si coafurii

Ofera-ti un ragaz de minimum doua ore inainte de plecare pentru coafura si machiaj. Vei avea nevoie de timp pentru realizarea unui machiaj impecabil, a unei coafuri fara cusur si a manichiurii - cartea de vizita a oricarei femei.

Tinand cont de aceste reguli simple, vei arata cu siguranta perfect la orice petrecere fastuoasa la care alegi sa participi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului