Pentru ea

#moda #outfit #stil feminin #haine vechi

Cum sa transformi hainele vechi in outfituri la moda

Cu siguranta ai prin dulap numeroase haine pe care nu le mai porti deoarece nu mai sunt la moda. In cazul in care nu sunt uzate foarte rau, aceste tinute au o noua sansa la viata. Iata cateva ponturi care te pot ajuta sa transformi hainele vechi in outfituri la moda:


1. Tricourile si topurile

Tricourile si topurile sunt cel mai simplu de transformat. Fie le tai manecile, fie le tai la baza si le faci mici franjuri, care acum sunt in mare voga. De asemenea, daca vrei sa le schimbi nuanta, poti arunca pe ele putina vopsea. Nu iti trebuie foarte mult talent, deoarece anul acesta se poarta orice emana ambiguitate. Arunca pe ele cativa stropi verzi, cativa galbeni si creeaza si un fond.

De asemenea, poti crea pe un tricou vechi un imprimeu floral, geometric sau orice vrei tu cu ajutorul unui sablon.

Cu un ac si ata, poti insera pe tricourile si topurile tale mai vechi chiar si cateva paiete sau tinte.


2. Blugii vechi

In cazul in care sunt foarte uzati, poti transforma blugii vechi in pantaloni scurti. Insa daca nu iti mai place modelul sau au o mica imperfectiune poti sa ii tai in mai multe parti sau sa ii decolorezi usor. Acestia se pot transforma rapid in niste blugi uimitori, la moda, de care nu te vei mai desparti curand.

De asemenea daca blugii tai sunt patati sau au gauri, taie-i cat mai mult si poarta-i cu colanti grosi pe dedesubt in acest sezon, deoarece anul acesta se poarta combinatiile de textile surprinzatoare, care creeaza impact vizual puternic.


3. Hainele foarte uzate uzate

Chiar si hainele foarte uzate pot fi de folos. Asadar fa o mica analiza si creeza-ti un plan cu materialele care sunt la moda si utilizeaza-le pentru crearea altora noi. Foloseste bucati de materiale din hainele vechi si integreaza-le pe cele mai putin uzate.

Din resturi iti poti realiza chiar haine noi, pe care sa ti le creezi chiar tu. Combina tesaturile insa astfel incat sa se complementeze atat textura cat si culoarea, pentru a nu crea un kitsch de la prima vedere.

Sursa foto: fashionspassion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare