Pentru ea

#rochii de seara #tinuta de sarbatori #revelion #tinuta revelion

Cum sa-ti gasesti rochia perfecta pentru Revelion

Orice femeie stie cel mai bine care sunt hainele care o avantajeaza si care sunt potrivite pentru forma corpului lor.

Fie ca incercam sa ascundem anumite trasaturi care nu ne avantajeaza si sa le accentuam pe cele mai frumoase, hainele ne pot ajuta sa aratam mai bine si sa ne simtim increzatoare in fortele proprii.

De Revelion , incercam sa avem tinute la moda, care sa ne puna corpul in evidenta si care sa starneasca admiratia celor din jur. Cel mai important este insa se ne simtim bine in hainele pe care le purtam. In acest fel vom radia de multumire si vom avea un aspect placut.
 

Iata ce trebuie sa stii pentru a alege rochia perfecta de Revelion:


Femeile cu corp in forma de para trebuie sa evite tinutele care pun in evidenta soldurile. Incearca sa atragi atentia catre bust si poarta bluze decoltate sau mulate. Rochiile de tip empire sunt ideale pentru aceste femei.

Evita curelele masive si opteaza pentru coliere si genti mici, care sa puna in evidenta partea de sus a corpului. Si rochiile cu corset sunt potrivite pentru femeile cu corp in forma de para.

Femeile cu corp in forma de clepsidra trebuie sa isi puna in evidenta calitatile corporale. Poarta rochii mulate, care sa iti avantajeze formele. Accesorizeaza cu curele si coliere masive. Cel mai important este insa sa te simti bine cu hainele pe care le porti.

Femeiele care au un corp androgin trebuie sa isi puna in evidenta picioarele lungi si musculoase. Pentru ocaziile festive alege rochi drepte, pe langa corp. Incearca sa accentuezi talia cu curele subtiri. Poarta coliere la baza gatului, care sa alungeasca trupul. Alege imprimeuri florale sau dantela care dau un aer feminin si jucaus.

Femeile cu sani mari trebuie sa poarte bluze si rochii decoltate, care sa puna in evidenta formele naturale. Poarta tunici si rochii pe corp, astfel incat sa accentuezi forma picioarelor.

Incearca insa sa porti cat mai putine acceosrii in partea de sus a corpului, pentru a exagera proportiile.

Atunci cand alegi insa tinutele speciale pentru evenimentele festive, cel mai important este sa te simti bine si sa ai un aspect ingrijit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului