Pentru ea

#halloween #tinute halloween #petrecere Halloween #stil feminin

Cum sa te imbraci sic de Halloween

Au mai ramas doar cateva zile pana la Halloween, iar tu nu ti-ai gasit inca nicio tinuta care sa te incante? Ei bine, nu trebuie sa te costumezi neaparat in tinute infricosatoare, care poate nu te caracterizeaza. Poti alege insa o costumatie de Halloween sic, glamour, care sa iti scoata in evidenta trasaturile, dar sa si fie in ton cu aceasta sarbatoare, care se celebreaza si la noi de cativa ani incoace. Iata cateva tinute foarte sic, pe care le poti adopta de Halloween:


1. Fusta alien

Vrei sa pari ca esti cazuta de pe o alta planeta direct in mijlocul petrecerii de Halloween? Atunci cea mai buna alegere pentru tine ar fi fusta sclipitoare, cu accente metalice. Este foarte sic si de efect, iar cu un machiaj cu sclipici, putin dermatograf si o jacheta din denim vei fi cu siguranta in centrul atentiei si gata de aventura tenebroasa de Halloween.


2. Costumul Catwoman

Pisicutele sunt un simbol al Halloweenului, insa ele exprima delicatete si eleganta, asa ca o astfel de tinuta ar fi perfecta pentru o fire sensibila, insa cu personalitate. Realizeaza-ti o costumatie formata dintr-un pulover gros, negru, cu franjuri care sa imite blana, imprimat cu un mesaj sugestiv si combina-l cu o pereche de pantaloni din piele skinny sau o fustita cu imprimeu floral.


3. Paietele

O alta tinuta sic pentru Halloween o poti crea cu ajutorul paietelor aurii. Combina o fusta maxi imbracata in paiete stralucitoare, usor crapata in fata si o pereche de bocanci cu siret foarte inalt. Daca adaugi si un machiaj in nuante inchise, tinuta ta va fi perfecta pentru aceasta sarbatoare infricosatoare.


4. Colantii

Daca vrei sa adopti o tinuta sic si confortabila de Halloween, opteaza pentru colantii cu imprimeuri ciudate, precum fantomele sau extraterestrii. Acestia se asorteaza de minune cu un pulover negru XXL si o geaca din piele cu tinte. O astfel de tinuta nu va trece cu siguranta neremarcata, iar tu vei intampina cum se cuvine inspaimantatorul Halloween.



Sursa foto: blog.blackmilkclothing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare