Pentru ea

#revelion #tinuta #look

Cum sa te imbraci pentru un Revelion in aer liber

Daca planuiesti sa petreci un Revelion in aer liber, vei avea nevoie sa te pregatesti chiar mai bine decat pentru o petrecere in interior.

Chiar daca vremea pare calduroasa, secretul unei experiente placute in exterior de Revelion este cumpatarea. Pregateste-ti haine potrivite si nu exagera cu consumul de bauturi alcoolice.

Fie ca alegi sa participi la un concert intr-o piata publica , la o petrecere cu gratar afara sau pur si simplu daca vrei sa ajungi la mai multe destinatii in noapte de Revelion, pregateste-ti din timp hainele si accesoriile pentru exterior.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le bifezi pe lista ta pentru a fi pregatita pentru un Revelion in aer liber:

 

1  Pregateste-te pentru frig

 

Daca fularul si manusile sunt absolut necesare, o caciula calduroasa ar putea strica coafura de Revelion pregatita atent pentru noaptea dintre ani.

Alege-ti fularul si manusile in functie de pe care o porti. Daca sub haina ai o tinuta eleganta , evita accesoriile foarte colorate sau funky.

In cazul in care planuiesti sa petreci mai mult timp in aer liber, ia cu tine o pereche de colanti negri grosi sau de sosete pana la genunchi, alese in functie de tinuta ta si de haina de iarna .

 

2  Evita tocurile inalte

 

Chiar daca vei avea parte de vreme buna de Revelion, fara ger si zapada, nu te pregati pentru un Revelion in aer liber cu pantofi cu toc inalt sau cu varful decupat.

Poti lua cu tine o pereche de incaltari mai comode si mai calduroase, cu care sa faci fata temperaturilor scazute din timpul noptii.

 

3  Tine aproape

 

Chiar daca o tinuta eleganta de Revelion implica o rochie si o poseta plic, o petrecere in aer liber impune mai multa precautie.

Ia cu tine o geanta in care sa ai loc pentru toate lucrurile absolut necesare. Nu uita de trusa de machiaj, care te poate ajuta daca ninsoarea te prinde afara si rimelul incepe sa iti curga. Nu trebuie sa cari dupa tine o geanta uriasa, ci pur si simplu sa iti organizezi mai bine spatiul in ea.

Nu uita insa ca hotii nu-si iau liber nici de Anul Nou. Nu iti lasa poseta sau geanta nepazita nici macar pentru un dans.

 

4  Alcoolul dauneaza grav hainelor

 

Combinatia de vreme rece cu consum excesiv de alcool iti poate aduce o raceala sau o gripa, daca nu esti bine pregatita.

Daca nu vrei sa-ti petreci prima saptamana din 2011 suflandu-ti nasul, vei fi atenta la tinuta ta, chiar si atunci cand iesi in aer liber pentru cateva minute. In cazul in care isi afara doar pentru a admira focul de artificii de la miezul noptii, ia cu tine un sal elegant, asortat la intreaga tinuta.

Nu uita, consumul excesiv de alcool iti slabeste simturile. Ai putea sta prea mult in frig fara sa simti ca esti in afara zonei de confort termic . Daca bei prea mult, te pot impiedica si poti rupe un toc sau risti chiar sa-ti patezi rochia de Revelion pe care ai dat o multime de bani.

 

Un Revelion in aer liber poate fi chiar mai placut decat o petrecere intr-un restaurant. Daca te-ai pregatit din timp, nu vei intalni niciun obstacol care sa iti afecteze buna dispozitie. Ciocneste cu prietenii un pahar de sampanie si bucura-te de sosirea noului an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului