Pentru ea

#camasa #fusta #palton #stil feminin #pantaloni #stil scotian

Cum sa porti stilul scotian toamna aceasta

Unul dintre cele mai populare trenduri in moda toamna aceasta este stilul scotian. Acesta este surprinzator si de efect, dar si foarte versatil. Il poti adapta atat la o tinuta casual, lejera, cat si la una mai conservatoare, de tip office. Iata cum poti purta cu stil hainele cu motive scotiene toamna aceasta:


1. Camasile in stil scotian, pentru tinute sic de zi

Stilul scotian se caracterizeaza prin carouri vesele, in culori optimiste, care se preteaza perfect pentru tinuta de zi. Camasile in stil scotian, de un albastru intens, foarte placut, pot fi o piesa vestimentara cheie in garderoba ta. Le poti combina atat cu fuste, cat si pantaloni, colanti ori blugi.


2. Paltoanele scotiene, pentru rafinament

Sezonul rece aduce cu el multa monotonie. Rupe aceasta tristete si melancolie a toamnei cu un palton in stil scotian, de un rosu intens si insertii de blana daca te pregatesti sa mergi la un eveniment rafinat, in care eleganta este exigenta.

De asemenea, paltoanele in stil scotian le poti purta oricand vrei sa te simti stilata, mai ales daca acestea sunt asociate cu tinute simple uni.


3. Fustele si rochiile scotiene, pentru un look la limita intre elegant si scolaresc

Fustele in stil scoatian nu trebuie sa iti lipseasca nici ele din garderoba toamna aceasta. Acestea se asorteaza perfect cu negrul si se pot combina atat cu gecile din piele, pentru un stil mai adolescentin, scolaresc, cat si cu topuri fine de matase, alaturi de pantofi cu toc inalt, eleganti, pentru un look stilat si rafinat.


4. Pantalonii in stil scotian, glamour si trendy atat pentru zi, cat si pentru seara

Pantalonii in stil scotian, cu minunatele lor carouri vesele, in nuante cat mai aprinse sunt o piesa vedeta in aceasta toamna. Ii poti combina cu bocanci inalti, prinsi cu siret, si pulovere groase, pana in talie, pentru un look rock, ideal pentru zi, dar si cu pantofi eleganti, precum cei stilleto, cu acelasi pulover. De aceasta data, vei obtine insa un look mult mai rafinat si elegant, care va intoarce cu siguranta privirile.



Sursa foto: hellomagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului