Pentru ea

#stil casual #sport #fusta midi #stil retro #fusta eleganta #fusta denim #fusta aer boem

Cum sa porti fusta midi cu stil vara aceasta

Fustele midi sunt in mare voga vara aceasta, insa trebuie sa fii foarte atenta cand alegi sa porti o astfel de piesa vestimentara. Fustele midi sunt recomandate in special femeilor inalte. Trebuie sa acorzi, de asemenea, o mare importanta si modului in care combini aceste achizitii feminine. Iata cum poti purta fusta midi cu stil vara aceasta:


1. Fusta midi pentru stilul casual-elegant

Daca vrei sa adopti o tinuta care sa se incadreze atat in stilul casual, cat si elegant, poti purta o fusta midi mai vapoaroasa, rosu-aprins, combinata cu un tricou lejer, cu dungi alb-negru. La aceasta tinuta poti purta o pereche de pantofi decupati sau niste sandale fine cu toc mediu.


2. Fusta midi in stil retro

In cazul in care vrei sa fii mai indrazneata, poti combina o fusta midi, cu imprimeuri geometrice, alb-negru, cu un tricou scurt, din bumbac, viu colorat, si cu o vesta de piele.

Daca vrei sa aduci si mai multa extravaganta tinutei tale, poti purta si o palarie clasica, neagra. Aceasta vestimentatie retro te va scoate cu siguranta in evidenta prin ineditul sau.


3. Fusta midi sport

Daca nu esti adepta stilul elegant, caracteristic acestei piese vestimentare, poti purta fusta midi si intr-un mod mult mai confortabil. Pentru o tinuta lejera de zi poti asorta o fusta midi, strampta pe corp, dintr-un material elastic cu un tricou sport lejer.


4. Fusta midi eleganta

Pentru o seara in club sau pentru o petrecere mai extravaganta, fusta midi este ideala. Poti sa o asortezi de minune cu o camasa de matase si cu o pereche de botine de vara elegante.


5. Fusta midi cu denim

Fusta midi se poate combina perfect si cu o camasa din denim, simpla. Alege insa o culoare mai puternica pentru fusta, precum neon, coral sau galben. Cu aceasta tinuta trendy, vei atrage cu siguranta privirile tuturor.




6. Fusta midi pentru un aer boem

Daca te pregatesti sa mergi la o terasa alaturi de prieteni sau la o petrecere boema in aer liber, poti alege o fusta midi, vaporoasa cu pliuri, pe care sa o combini cu fie cu un maoiu de matase fie cu un tricou alb, simplu, de bumbac.



Sursa foto: flare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare