Pentru ea

#costum de baie #accesorii #plaja # sandale cu toc #ulei de corp

Cum sa pari mai slaba in costumul de baie

Daca nu ai reusit sa scapi de kilogramele in plus acumulate in perioada iernii, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la a mai merge la plaja, in zilele insorite de vara! Modul in care iti asezi parul, culoarea si modelul costumului de baie, cat si postura ta te pot ajuta sa pari mai slaba. Iata cateva trucuri de care te poti folosi pentru a te simti bine cand mergi la plaja!


1. Stai dreapta

O pozitia gresita a corpului te poate face sa pari mai "plinuta" decat esti. Asadar, pentru a arata mai slaba si mai inalta, tine capul ridicat, iar umerii trasi in spate. In acest mod, iti vei pune in evidenta bustul armonios.


2. Alege un costum de baie dintr-o piesa

Un costum de baie intr-o piesa este perfect pentru a ascunde colaceii inestetici. In plus, un asemenea model de costum de baie iti va ridica bustul si te va ajuta sa arati senzual.


3. Foloseste ulei de corp

Desi pare greu de crezut, uleiul de corp te va ajuta sa pari mai subtire decat esti in realitate. Un exemplu in acest sens sunt fotomodelele care in toate fotografiile folosesc ulei de corp pentru a avea un trup perfect.


4. Prinde-ti parul in coada de cal

Parul prins intr-o coada de cal va face ca gatul tau sa arate mai lung si mai subtire. Aceasta coafura iti contureaza mai bine corpul, facandu-l sa arate mai inalt.


5. Evita imprimeurile

Cu cat este mai mare imprimeul, cu atat kilogramele in plus vor fi mai vizibile. Din acest motiv este indicat sa nu folosesti un costum de baie cu imprimeuri, daca iti doresti sa arati mai slaba.


6. Poarta sandale cu toc

In cazul in care alegi sa petreci weekend-ul la piscina, poti opta pentru o pereche de sandale cu toc. De obicei, tocul subtiaza silueta si iti ofera un look elegant si cochet.


7. Poarta culori inchise

Un alt mijloc prin care poti parea mai slaba este sa porti culori inchise. Asadar, alege un costum de baie negru sau albastru inchis, iar grijile tale din pricina greutatii vor disparea.


8. Alege accesorii potrivite

Nu doar costumul de baie este important pentru a arata bine la plaja. Si accesoriile te pot ajuta sa pari mai slaba si mai sexy. Prin urmare, poti alege sa porti o rochita maxi pe care sa o asortezi cu margele magulitoare.

Sursa foto: kidspot.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare