Pentru ea

#halloween #costum halloween #petrecere Halloween

Cum sa iti alegi un costum reusit pentru petrecerea de Halloween

Cu toate ca sarbatoarea de Halloween nu este una autohtona, persoanele dornice de distractie au gasit un bun prilej ca la sfarsitul lunii octombrie sa se simta bine printre fantome, vampiri, spiridusi, zane si stirigoi.

Daca ai in plan sa te destinzi la o petrecere de Halloween, nu trebuie sa uiti nici vestimentatia, ca doar aceaasta este piesa de rezistenta.

Iata cateva sfaturi cae te vor ajuta sa alegi cel mai reusit costum de Halloween.


1. Colinda magazinele cu cateva saptamani inainte


Nu astepta pana in ultima clipa sa iti cauti un costum de petrecere. Chiar daca nu gasesti ceva pe placul tau sau magazinele au oferte sarace, mai ai o sansa sa faci o figura frumoasa la petrecere. Poti sa iti confectionezi singura costumatia. Cu siguranta ai o idee despre ce ai vrea sa porti, asa cel mai bine e sa mergi si sa cauti materiale textile si accesori, apoi fa-i o vizita croitorului tau.


2. Imprumuta idei


O idee dintr-o revista, alta de pe un blog de fashion sau cateva ponturi de la TV vor contribui la realizarea unei tinute reusite. Nu stii inca daca te deghizezi in printesa Disney sau in Zombie? Intreaba-ti prietenii ce vor purta si cauta sa alegi ceva diferit!


3. Fii amuzanta


Alege un costum amuzant, care sa atraga atentia. Si pentru un succes garantat, incearca sa imprumuti cate ceva si din personalitatea personajului in care te-ai deghizat. Daca te-ai imbracat ca Britney Spears, joaca-te si comporta-te ca o adevarata diva. Canta ceva, chiar daca nu ai niciun pic de talent, ca doar nu esti la preselectia " Vocea Romaniei". Iti vei incarca bateriile cu buna dispozitie si cei din jur vor aprecia degajarea ta.


4. Fii din nou copil


Pentru o seara iti poti permite sa fii din nou copil. Poti sa te imbraci ca Minnie Mouse sau ca o papusa Barbie, poti merge sa-ti colinzi prietenii ( si sa le ceri o tratatie cu dulciuri), fiindca totul iti este permis de Halloween. Nimeni nu se va supara ca incerci niste trairi de mult uitate.

S-ar putea ca amicii sa devina usor invidiosi fiindca nu au avut ei primii aceasta idee.

Sursa foto:felicidadeprata.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare