Pentru ea

#mireasa #nunta #stil #moda #2010 #tendinte #coafura #rochie de mireasa #machiaj #make-up

Cum sa fii o mireasa in tendinte

Te-a cerut in casatorie. A fost un moment unic si plin de romantism. Acum, incep pregatirile. Rezervarea la restaurant este facuta, lista cu invitati intocmita, insa tu nu te poti decide asupra rochiei de mireasa.

Ca o adevarata fashionista ce esti, vrei sa fii cea mai moderna si frumoasa mireasa din cate s-au inventat. Nici ca se putea un lucru mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa tragi cu ochiul la cele prezentate mai jos, afla care sunt cele mai hot tendinte ale momentului si sa-ti creezi astfel look-ul tau de mireasa glamour.


Ce rochii de mireasa se poarta in 2010?


De actualitate in acest an sunt rochiile de mireasa formate din mai multe straturi de material, fara bretele. De asemenea, se poarta foarte mult si cele cu un umar gol. In cazul celor cu bretele, acestea trebuie sa fie ori inflorate, ori asimetrice sau sa prezinte un alt detaliu mai deosebit. Se poarte foarte mult firele si paietele metalice in ceea ce priveste rochiile de mireasa a lui 2010, iar accesoriile precum funda trebuie sa fie ori mari si sofisticate, ori mici si elegante.

Daca pana acum imprimeul de pe rochie era albastru, acum vedeta este culoarea turcoaz. Astfel, alege sa pui o panglica turcoaz in talie, de exemplu, pentru a elogia astfel culoarea vedeta din 2010. O alta nuanta intrata in top anul acesta este negrul. Combinatia de alb cu negru al rochiei tale va face mare senzatie. Fie printr-o panglica in talie, insertii pe corset sau printuri florale, trebuie sa adaugi putin negru rochiei tale.


Cum iti aranjezi parul?


Elementul cheie in coafura miresei din 2010 este stilul printesa: mult volum, bucle, parul prins lejer pe jumatate. Pentru un look mai glamour incearca buclele retro, prefect definite.

Daca ai parul lipsit de volum nu trebuie sa te ingrijorezi si asta pentru ca poti adopta o coafura cu parul lipit de cap, foarte „hot” in acest an.

Daca vrei un look mai natural, poti opta pentru o coada impletita lejer sau pentru o suvita aranjata in acelasi mod. Pentru un plus de prospetime, alege coronitele impletite din flori naturale.

Daca doresti o alura mai extravaganta, potrivita momentului, poti realiza un coc frantuzesc, unul aranjat in varful capului sau cocurile bufante.


Cum sa te machiezi la nunta ta?


In 2010, make-up artistii propun trei stiluri: cele in culori pastelate, machiajul smokey eyes si machiajul natural.

Pentru un machiaj natural foarte importanta este baza: tocmai de aceea este bine sa apelezi la un fond de ten mineral pe care sa-l intinzi perfect. Acopera imperfectiunile cu ajutorul unui baton corector , sublineaza-ti genele cu putina mascara, adauga foarte putin blush in obraji si un strop de balsam de buze.

Pentru un look mai romantic alege sa-ti subliniezi buzele intr-o nuanta de roz pal sau de culoarea trandafirului. Daca preferi o aparitie mai indrazneata, opteaza pentru un detaliu in mare trend acum: buzele sangerii. Incearca un ruj rosu zmeura si nu vei da gres.

Pleoapele trebuie evidentiate in culoriile pastelului precum coral, bleu, lila sau roz trandafiriu. Daca incerci un machiaj smokey eyes, maroul este de baza si albul desenat usor in coltul intern al ochiului sau pe arcada este un „must”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare