Pentru ea

#evenimente #tinuta

Cum sa fii o aparitie surprinzatoare la evenimentele importante din aceasta vara?

Vara este cel mai frumos si mai asteptat anotimp si nu ar mai trebui sa ne mire faptul ca in sezonul cald suntem invitati la cele mai multe evenimente. Vara este un anotimp aparte, natura este plina de viata, este colorata, vesela, galagioasa...si exact asa suntem si noi!Si tocmai din acest motiv, cele mai frumoase evenimente au loc vara, fie in aer liber, fie in locatii care dispun si de o gradina sau de o terasa frumos amenajata. Chiar daca participam la evenimente si pe parcursul anului, cele din sezonul cald cu siguranta ne incanta mai mult si parca participam la ele cu mai mult drag si cu mai mult chef de distractie.

Cheful de distractie nu este suficient atunci cand ne dorim sa iesim in evidenta la evenimentele la care participam si cu siguranta ne dorim sa fim o prezenta surprinzatoare si sa captam privirile admirative  ale celor din jur. In acest sens, iata cateva aspecte pe care trebuie sa le bifezi atunci cand te pregatesti pentru evenimententele importante din aceasta vara:

Manichiura si pedichiura

Chiar daca de acest aspect de ne preocupam constant si avem mereu o manichiura si o pedichiura ingrijita, pentru evenimentele speciale ne dorim ceva mai aparte sau poate ceva care sa se potriveasca perfect cu tinuta noastra. Mai mult decat atat si pentru faptul ca este vara, putem opta pentr ceva mai indraznet, pentru o culoare mai puternica sau un design deosebit.

Coafura si machiajul

Chiar daca uneori ne ocupam de acest aspecte in confortul casei si cu produsele noastre, pentru evenimentele speciale cu siguranta ne dorim ceva pe masura si din acest motiv apelam la specialisti. Alese in conformitate cu tinuta noastra de eveniment, atat coafura cat si machiajul ne pot transforma in totalitatea si  ne vor face sa aratam de milioane.

Rochia de eveniment

Alegerea rochiei potrivite de eveniment nu este un lucru tocmai usor, insa noi stim cel mai bine ce fel de croi este potrivit tipologiei noastre corporale, iar in materie de design avem libertate de a alege fie ceva clasic, fie ceva aflat in tendintele actuale. Indiferent de preferintele noastre, rochiile lungi de ocazie le regasim astazi intr-o diversitate foarte mare si cu siguranta vom face alegerea perfecta.

Pantofii si geanta

Cele mai importante accesorii complementare din tinutat ta de evniment sunt evident pantofii si geanta care trebuie sa se ridice la nivelul rochiei, sau daca ai ales una intr-o stil si croi clasic, acestea trebuie sa fie elementul wow. La o astfel de tinuta, alegerea si purtarea unor pantofi cu toc sau sandale cu toc este obligatorie, iar in materie de genti, un clutch extravagant, cu pietre stralucitoare este mai mult decat potrivit.

Accesorii de par si bijuterii

Accesoriile de par sunt in trend in acest an si daca coafura ta iti permite adaugarea unor accesorii de par, nu sta pe ganduri! In materie de bijuterii, cerceii sunt oglibatorii, colierul este binevenit mai ales atunci cand rochia ne permite purtarea unei astfel de bijuterii, iar bratara si inelele iti vor pune frumos in evidenta delicatetea mainilor si manichiura impecabila. Mai mult decat atat, o bratara de picior, finuta, cu cateva pietricele semipretioase, va fi un element surprinzator in imaginea ta de eveniment.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare