Pentru ea

#slabire #frumusete #stil #moda #feminin #kilograme #rochii

Cum sa dai jos kilogramele cu ajutorul hainelor

Un abdomen mai proeminent sau un posterior mai pronuntat pot declansa o serie de complexe cu care se confrunta femeile ajunse la varsta maturitatii. Ar trebui sa intelegem insa ca nu toate putem avea dimesiunile Claudiei Schiffer, iar acest lucru nu ar trebui sa fie nici pe departe un motiv de stres. Cat ai clipi, doar cunoscand cateva trucuri vestimentare ,  putem creea imaginea unei siluete de invidiat cu usurinta.

Un stil vestimentar impecabil presupune a scoate tot ce e mai bun din tine si in niciun caz a face un capat de tara din kilogramele in plus. Tot ce trebuie sa faci pentru a masca micile neajunusuri ale corpului tau este sa pui accent pe partile bune. Alegand culoarea potrivita, imprimeul sau modelul adecvat atunci cand te imbraci, poti crea impresia ca esti mai slaba  decat in realitate.

 

Iata aici o cale simpla de a a scapa de kilogramele in plus, cu ajutorul hainelor.

 

Rochii si fuste

 

Stai departe de rochiile de tip etui, care sunt croite pe langa corp. Opteaza pentru cele care amintesc linia unui taior sau pentru celor petrecute. Acestea din urma au darul de a ascunde usor o burticica mai proeminenta. De asemenea, rochiile gen maxi au arta de a masca o groaza de defecte, insa fii atenta sa alegi o marime potrivita tie pentru a nu a da impresia de rochie-sac.

Fustele cu o croiala in diagonala sau cele in forma de A accentueaza un posterior mai pronuntat. In schimb, cele un pic mai largi, cu talia joasa creeaza efectul de „subtiere”, punandu-se accent pe statura  nu pe dimensiuni.

Sursa foto : www.stylediary.com

Bluze si topuri

 

Tricourile cu taietura larga la baza gatului echilibreaza proportiile. Astfel, nu se mai creeaza impresia de solduri late sau posterior mare. De asemenea, bluzele stil halat pot ascunde cu usurinta cele cateva kilograme in plus .
Bluzele cu coada insa, desi pot masca un abdomen mai pronuntat, pot avea efectul de solduri latite. In schimb, topurile baby-doll acopera foarte bine  atat burtica cat si un posterior mai mare.

Sursa foto: www.overstock.com

Pantalonii

 

Opteaza pentru blugii sau pantalonii evazati sau cei boot-cut. Creeaza impresia unei siluete mai echilibrate decat pantalonii drepti. Evita blugii conici, care vor scoate in evidenta soldurile late.

Alege blugii sau pantalonii cu talie joasa si stai departe de cei cu talie inalta care vor forma colacei.

Sursa foto: www.hotcity.ro

Jachete si paltoane

 

Evita jachetele scurte pana in talie pentru ca nu fac decat sa atraga si mai mult atentie asupra zonelor cu probleme. Opteaza mai degraba pentru paltoanele midi cambrate pe talie. Jachetele stil taior aduc de asemenea echlibru siluetei si dau un aer mai feminin.

 

Sursa foto: www.hainekool.blogspot.com

Costume de baie

 

Opteaza pentru costumele de baie intr-o culoare mai inchisa, stai departe de dungile orizontale. Cele mai potrivite sunt dungile verticale sau in diagonala. Poti sa-ti indrepti atentia si spre un costum de baie cu volanase pe talie pentru ca are rol de camuflare si este si trendy in acelasi timp. In schimb, stai departe de cele cu imprimeu pe stomac sau pe solduri, pentru ca le scot in evidenta.

Incearca sa alegi acele modele care pun accent pe zona de sus, a sanilor. Astfel atentia celui care te va privi se va opri acolo, punctele tale slabe nemai fiind astfel un obiect de interes si cercetare. Peste costumul de baie, leaga o esarfa colorata in jurul taliei, este trendy si are si rol de camuflare.

Sursa foto: www.121.ro

Tine  minte, nimic nu este imposibil si orice imperfectiune poate fi ascunsa cu vointa si incredere. Frumusetea vine din interior si te cucereste cu usurinta chiar daca vine la mijloc sunt cateva kilograme in plus. Astfel, zambeste, fii optimsta si plina de viata iar ceilalti vor cadea la picioarele tale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului