Pentru ea

#tinute oja #asortare tinuta #asortare oja # culori oja #oja

Cum sa asortezi oja cu tinutele preferate! 3 trei sfaturi de care sa tii cont

Vrei sa arati impecabil si iti pregatesti in cel mai mic detaliu tinuta si accesoriile, pentru evenimentul la care urmeaza sa participi, sau pur si simplu pentru o iesire in oras? De cele mai multe ori femeile uita ca manichiura este la fel de importanta precum accesoriile cand vine vorba despre o tinuta reusita.

Culoarea ojei este foarte importanta, deoarece mainile atrag rapid atentia. Iata de ce trebuie sa tii cont in momentul in care alegi oja pe care urmeaza sa o porti la o anumita tinuta.

Oja in culori neutre si monocrome

Daca esti genul de persoana care schimba stilurile si culorile de la o zi la alta, opteaza pentru culori neutre. Acestea se potrivesc la orice tinuta si la orice culoare alegi pentru tinuta. Este cea mai sigura varianta de manichiura care se potriveste perfect cu orice.

Oja in culori neon

Oja in culori neon este potrivita ori tinutelor in aceleasi culori, ori tinutelor monocrome, conferind astfel o pata de culoare tinutei.

Oja colorata

Oja colorata este mai greu de asortat oricarei tinute. Pentru a merg la sigur opteaza pentru aceeasi gama de culori cu cea a tinutelor pe care urmeaza sa le porti. De exemplu daca urmeaza sa porti o rochie verde, poti opta pentru o oja verde sau albastra. Evita rosul sau galbenul, ori alte culori calde. Si reciproca este valabila.

Sursa foto: peaceloveshea.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare