Pentru ea

#Sonia Trifan #tratamente #frumusete

Cum sa arati perfect la orice ora din zi! Afla secretul vedetelor

Feminitatea se accentueaza prin ingrijire, iar o femeie frumoasa se distinge prin serviciile de infrumusetare pe care le alege. Acesta este secretul vedetelor tale preferate pe care le admiri mereu pentru tenul perfect. Daca vrei sa arati si tu la fel de bine la orice ora din zi si din noapte, trebuie sa alegi tratamentele de infrumusetare potrivite tie. 

Daca vrei sa le calci pe urme vedetelor apeleaza la serviciile salonului Happy Hours, unul dintre cele mai mari si moderne saloane de infrumusetare din zona Berceni. Aici vei fi mereu la curent cu noile tendinte in materie de tratamente de infrumusetare si vei beneficia de servicii de exceptie.

Vineri, 19 septembrie, salonul Happy Hours a implinit 15 ani de la infiintare. 15 ani in care s-a dedicat exclusiv frumusetii si feminitatii. Momentul a fost marcat de o petrecere fastuoasa, la care au participat invitati de exceptie. Vedeta serii a fost creatoarea de moda Sonia Trifan, care a ales tratamentul de hidratare intensa Happy Hours, realizat cu masca LED, celebra printre vedetele de la Hollywood. Aceasta masca are numeroase beneficii pentru ten si este cea mai moderna tehnica de tratament pentru tenul deshidratat, cel cu probleme, in special cel acneic. Intrebata cum reusete sa se mentina tanara si frumoasa, Sonia Trifan ne-a explicat cata importanta acorda ingrijirii:

„Chiar daca nu sunt atat de dese pe cat mi-as dori, vizitele la saloanele si clinicile de infrumusetare sunt o regula. Nu trece luna sa nu ma pun la curent cu ceea ce este nou in materie de infrumusetare si ingrijire corporala si faciala. La Happy Hours ajung cel putin de doua ori pe luna pentru tratamentul miraculos de hidratare intensa a parului. Blondul este foarte dificil, iar parul decolorat necesita cea mai delicata ingriire. Pe langa tratmentele non-invazive la care recurg pentru hidratarea tenului si tratarea imperfectiunilor pielii la salon, vreau sa-i multumesc si medicului meu estetician, Dr. Rachad, la a carei clinica ajung o data sau cel mult de doua ori pe an, pentru autorul pretios pe care mi-l ofera in lupta cu timpul.

Consider ca orice femeie merita sa se simta bine in pielea ei cat mai multi ani posibil, grija pentru aspectul fizic fiind de ceva timp o necesitate, nu un simplu moft. Pana la urma este vorba despre respectul de sine, iar noi, romancele, suntem atat de norocoase pentru ca suntem frumoase, dar avem si specialisti trainuiti sa ne conserve frumusetea”, a declarat cu dezinvoltura celebra designerita.

Pe Sonia Trifan o puteti intalni atat la saloanele/clinicile de infrumusetare, cat si la showroom-ul ei unde, impreuna cu sotul ei - Andrei Neagoe, fotbalist la Steua - expune creatiile proprii  rochii de seara si costume barbatesti. Printre invitatii Salonului Happy Hours s-a aflat si Ana Maria Cazan, "Cea mai frumoasa fata de la Exatlon". Cu aceasta ocazie ea a ales serviciile de exceptie de la Happy Hours Salon.

In plus, salonul Happy Hours are o noua surpriza pentru clienti. Odata cu implinirea a 15 ani de activitate, a lansat si un nou serviciu: epilarea definitiva cu laser.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare