Pentru ea

#accesorii #stil feminin #rochie rosie #accesorizare tinuta

Cum sa accesorizezi corect o rochie rosie

O rochie rosie poate fi seducatoare si sofisticata. Accesoriile pot transforma un look simplu intr-unul extraordinar. Cand alegi accesoriile, opteaza pentru cele simple, discrete care sa adauge un strop de contrast tinutei, fara sa capteze prea mult atentia. Este important ca rochia sa ramana punctul central al tinutei.


Outfit monocrom

Daca alegi un outfit monocrom, curelele se numara printre accesoriile pe care le poti folosi pentru a-ti stiliza tinuta. O curea neagra in talie iti poate scoate formele in evidenta.



Pantofii pentru un outfit monocrom pot fi visinii, cu toc sau cu platforma. Este o nuanta profunda care iti completeaza de minune look-ul elegant.

In ceea ce priveste bijuteriile, sunt de preferat cele care au pietre rosii. Argintul sau aurul creeaza un look clasic. De asemenea, inelele, bratarile si cerceii sunt accesorii care se potrivesc mai bine cu o rochie rosie decat colierele.



Pentru a nu incarca foarte tare tinuta, este recomandat sa alegi posete de mici dimensiuni. O geanta mare de acceasi nuanta poate transforma un outfit clasic intr-unul de prost gust, de aceea mai bine alegi plicurile sau posetele clutch.


Combinatii de culori

Rozul este o culoare pe care o poti asorta cu rochia rosie. Insa nu orice nuanta de roz va arata bine alaturi de rochia rosie. Bijuteriile de argint roz sau pantofii cu accente metalice roz ar putea fi o combinatie buna cu o rochie rosie.

Maroul este, de asemenea, o culoare care se potriveste cu o rochie rosie. Cauta pandantive si cercei care contin pietre pretioase maro. Poti alege sa porti si accesorii de dimensiuni mari, insa nu mai mult de doua.


Clasic in alb si negru

Albul si negrul nu se demodeaza niciodata si pot fi frumos combinate cu orice alte culori. De exemplu, o curea neagra sau o pereche de pantofi negri aduc un plus de eleganta tinutei vestimentare.



In zilele senine poti adauga elemente albe la rochie rosie. Asadar, poti alege sa porti sandale albe, cu toc sau cu platforma, precum si accesorii mari, cum ar fi bratarile sau colierele.



Sursa foto: thangfactory.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare