Pentru ea

#halloween #costume de halloween #costume vedeta #vedete halloween #halloween 2011

Cum s-au costumat vedetele de Halloween 2011

Petrecerea de Halloween nu a fost un eveniment ignorat de vedete, care s-au dovedit a fi pline de fantezie in alegerea costumelor specifice sarbatorii. Cateva staruri internationale au reusit sa acapareze atentia cu aparitiile lor infricosator de reusite.

Halloween-ul celebritatilor s-a consumat in locatii luxoase din Las Vegas sau New York, unde s-au reunit nume importante ale showbizului american. Heidi Klum, Nicole Richie, Kim Kardashian , Bethenny Frankel, Ice-T si sotia sa Nicole "Coco Marie" Austin au reusit sa iasa in evidenta cu succes.

Cadavrul fara piele

Modelul de talie internationala si sotia cantaretului Seal, Heidi Klum, a fost vedeta care a "furat" cu siguranta lumina reflectoarelor la evenimentul exclusivist. Heidi a facut furori cu ajutorul costumului sau de cadavru fara piele, pictat manual de artistul Martin Izquierdo. Modelul si-a completat imaginea socanta cu o proteza cu aspect putrezit si lentile de contact de culoare rosie.

Heidi si-a facut intrarea in mod spectaculos, intinsa pe o targa si "transportata" de doi "medici" cu halatul insangerat. Costumul a inceput sa fie pictat inca din luna iulie a acestui an si este realizat in conformitate cu structura anatomica reala a omului.

Foto: dailymail.co.uk

Costumul "Jennifer Lopez"

In timp ce Heidi a ales sa socheze, Nicole Richie a atras atentia cu o idee inedita: s-a costumat in Jennifer Lopez, purtand o tinuta usor vulgara, pe care fosta sotie a lui Marc Anthony o afisa cu mandrie pe vremea hitului "Jenny from the block".

Iedera otravitoare

Kim Kardashian a jucat rolul iederei otravitoare, personajul negativ jucat de Uma Thurman in productia de succes "Batman". Desi a purtat o peruca rosie ca focul si multe frunze artificiale, Kim si-a pastrat stilul provocator, cu tocuri foarte inalte si decolteu generos.

Foto: thehollywoodgossip.com

Hannibal Lecter si diavolita rubensiana

Cel mai controversat cuplu al Halloween-ului 2011 a fost reprezentat de rapperul Ice-T si sotia sa, Nicole "Coco Marie" Austin. In timp ce cantaretul a incercat sa intre in pielea protagonistului din legendarul film "Tacerea mieilor", partenera sa a socat audienta cu un costum foarte sumar si indraznet, de diavolita cu forme voluptoase si mandra sa le arate tuturor.

Hello Kitty

Vedeta serialului "Neveste Disperate", Bethenny Frankel, a ales sa intruchipeze un personaj neasteptat. Actrita a purtat un costum tineresc cu Hello Kitty, deoarece fiica sa, Bryn, este un mare fan al pisicutei.



Foto: cdn.babyrazzi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare