Pentru ea

#pantofi de calitate #pantofi

Cum recunosti pantofii de calitate? Detaliile care fac diferenta

Outfiturile pe care le purtam in viata de zi cu zi sunt cele care ne pun in evidenta. In functie de evenimentul la care participam, tinutele se schimba. Exista haine casual, sport, office sau elegante, de care ne putem bucura indiferent de silueta.

In afara de haine, avem nevoie si de incaltari de calitate, pe care sa le asortam in functie de tinuta. Incaltamintea reprezinta un accesoriu esential, in care merita sa investesti. Din acest motiv, exista o serie de criterii de care trebuie sa tii cont in alegerea pantofilor, care sa-ti ofere confort.

Vrei sa recunosti pantofii de calitate? Iata care sunt detaliile care fac diferenta!

Materiale de calitate

O pereche de pantofi de calitate este realizata din materiale rezistente. Desigur, vei lua in calcul modelul pantofilor atunci cand ii cumperi, insa nu trebuie sa alegi incaltamintea din impuls. Materialul rezistent trebuie sa fie un criteriu de baza in selectia incaltamintei, pe care sa o porti ani la randul.

Ia in calcul incaltamintea sport din panza, potrivita pentru sezonul cald. Modelele din panza sunt usoare si comode, potrivite pentru plimbarile lungi prin parc. La fel de potrivite sunt si incaltarile din piele naturala, care rezista in timp, atata timp cat este intretinuta corespunzator. Cumpara incaltaminte din outletul din Militari, de la brandurile de pantofi pe care le apreciezi si nu vei da gres. In pantofii din piele, picioarele pot sa respire, fiindca acest material nu favorizeaza transpiratia.

Confort

Orice model de pantofi ai alege, trebuie sa fie confortabili. Daca iti place sa porti modele cu toc, nu iti doresti sa suferi de dureri de picioare. Mai mult, incaltamintea inconfortabila poate duce la deformarea degetelor si la aparitia ranilor si a bataturilor.

Opteaza pentru pantofi confortabili, confectionati din materiale de calitate. Nu iti plac pantofii cu toc sau ti se par incomozi? Alege modele cu talpa joasa, precum espadrilele, balerinii sau adidasii.

Asigură-te că porți pantofi confortabili, realizați din materiale de calitate. Dacă încălțămintea cu toc ți se pare incomodă, optează pentru modele cu talpă joasă, indiferent dacă vorbim despre sandale sau pantofi sport.

Design

Felul in care arata pantofii pe care ii porti trebuie sa-ti placa! Desi acest lucru nu este un criteriu esential, nu trebuie sa cumperi o pereche de pantofi doar pentru ca sunt confectionati dintr-un material rezistent.

Alege incaltarile in functie de preferinte, cu un design placut, care sa se potriveasca cu hainele pe care le porti.

Marime

Pantofii vor fi cumparati in marimea potrivita! Oricat de mult ti-ar placea un model, nu opta pentru pantofi prea mici sau prea mari, fiindca disconfortul nu dispare in timp. Probeaza intotdeauna incaltamintea inainte de cumparare! Daca ai ales marimea corecta, incaltamintea se va adapta perfect picioarelor tale si it ofera confort in timp ce mergi sau alergi.

Pret

Nu in ultimul rand, ia in calcul si pretul, care influenteaza achizitia incaltamintei de calitate. Desi poti fi tentata sa cumperi numeroase perechi de incaltari la preturi mici, nu uita de calitatea produselor. O pereche rezistenta de pantofi este de preferat, in detrimentul catorva perechi de calitate indoielnica. Astfel, vei face o investitie ideala pe termen lung.

Ai in vedere aceste criterii, pentru a cumpara pantofii ideali pentru colectia ta de incaltaminte!

Sursa foto: https://www.pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare