Pentru ea

#stil feminin #punk #stilul punk

Cum porti noul curent al stilului punk

Stilul punk revine in forta in acest sezon, insa este total diferit si mult restilizat fata de cel clasic. Pantalonii in stil scotian, cei lacuiti sau hainele cu insertii sau cu rupturi adanci sunt cele mai noi trenduri ale acestui stil rebel. Iata cum poti purta stilul punk si care sunt cele mai noi tendinte ale sale:


1. Stilul punk baietesc

In acest sezon, moda s-a situat la limita intre feminitate si masculinitate, iar stilul punk ilustreaza perfect aceasta tendinta.

Poarta o pereche de pantaloni slouchy, in carouri viu colorate, inediti, cu o pereche de ghete inalte si un sacou barbatesc cu croiala drepata si tinuta ta va atrage cu siguranta toate privirile. Pentru a da o nota si mai rebela vestimentatiei tale poti purta un fes tip clopot si un rucsac din piele.


2. Stilul punk casual

Pantalonii scotieni sunt laitmotivul stilului punk in acest sezon. Poarta-i cu incredere si nu te feri sa faci combinatii de culori inedite. Acestia se asorteaza perfect cu o bluza fina din mohair sau bumbac si o pereche de bocanci inalti. Pentru a da o nota de finete tinutei o poti accesoriza cu un colier din perle.
 

3. Stilul punk si fusta din piele

Fusta din piele este cel mai hot si provocator obiect vestimentar, ce caracterizeaza stilul punk reinventat. Acestea sunt foarte versatile si le poti purta la mai multe stiluri, insa pentru a-ti crea o tinuta punk, poti combuna fusta din piele cu bustiere sau tricouri cu imprimeuri grafice.


4. Fii putin grunge

Cea mai mare transformare a stilului punk este tendinta grunge, un stil incarcat, surprinzator, insa de efect, care merge de minune cu un machiaj in nunate inchise, care scoate in evidenta privirea. Aceasta tendinta a stilului punk a fost numita de marii designeri grunk.


5. Stilul punk glamour

Donatella Versace a dat stilului punk un nou aspect glamour, format din tinute lacuite, paltoane tridimensionale cu motive scotiene si foarte multe bijuterii opulente, care contrasteaza putin cu notele punk clasice.

Sursa foto: glamourmagazine.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare