Pentru ea

#stil #imprimeuri #animal print #leopard #tendinte toamna iarna 2011-2012

Cum porti imprimeul de leopard

Imprimeul de leopard este o tendinta clasica a industriei de moda, insa sezonul acesta straluceste mai mult decat oricand. Fie ca alegi sa-l porti in piesele vestimentare de baza sau mai degraba in accesorii, este important sa cunosti cateva reguli de baza despre felul in care este corect sa o faci.

Orice exagerare strica, de aceea imprimeul de leopard se poarta cu precautie, oricat de sexy si de actual ar fi in toata lumea. Iata o serie de recomandari utile pentru tinutele in care doresti sa incluzi acest stil incarcat de senzualitate si expresivitate.

1. Plaseaza-l in centrul atentiei

Daca iti doresti o aparitie reusita de felina, plaseaza imprimeul de leopard in centrul ansamblului vestimentar. Mai exact, asorteaza-l cu alte piese discrete, care sa nu atraga atentia si sa nu eclipseze vizual printul.

Negrul, rosul, albul, verdele - toate sunt nuante "de fundal" permise in combinatie cu imprimeul de leopard, insa trebuie sa alegi doar una dintre ele.

2. Combina-l cu alte imprimeuri

Desi regula de baza a modei este sa nu amesteci imprimeurile, sezonul acesta face exceptie si transforma fructul interzis intr-o tendinta propriu-zisa. Totusi, exista si aici o doza de cumpatare , altfel risti sa iti strici intreaga tinuta printr-o alegere nepotrivita.

Imprimeul de leopard arata minunat alaturi de alte motive discrete de acest tip, in niciun caz la fel de complexe cromatic si la fel de mari ca dimensiuni. Cu alte cuvinte, ai grija ca imprimeul de leopard sa fie dominant.

3. Alege accesorii cu personalitate

Sezonul acesta, opulenta nu este o gafa, ci o necesitate. Poti alege o geanta pretioasa sau un bijuterii usor de observat, fara sa risti o greseala. Incearca totusi sa tii cont de faptul ca imprimeul de leopard este in sine coplesitor la nivel vizual, de aceea este recomandat sa mentii un echilibru decent.

4. Incearca nuante neconventionale

Imprimeul de leopard in culori neconventionale nu este o inventie recenta, insa iarna aceasta poate fi alternativa de preferat daca nu agreezi combinatia clasica de bej cu negru. Experimenteaza diversele variante pe care le gasesti pe piata, cu siguranta vei gasi un stil compatibil cu personalitatea ta.



foto : millionlooks.com

In cazul in care iti este teama sa epatezi, alege sa incluzi imprimeul de leopard in tinutele tale ca mic detaliu care face diferenta: o geanta medie de umar, o curea chic sau o bratara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare