Pentru ea

#stil #stil feminin #pantaloni #pantaloni colorati

Cum alegi pantalonii colorati care sa te avantajeze

Primavara 2012 aduce pantalonii colorati la mare cinste, de aceea este important sa stii cum alegi un model care sa te avantajeze cu adevarat. Farmecul lor cromatic este incontestabil, compatibilitatea culorilor nu putea fi mai potrivita cu spiritul anotimpului cald, iar constitutia ta trebuie sa realizeze o armonie cel putin la fel de echilibrata cu aceasta piesa vestimentara deosebita.

Daca te gandesti sa pleci in cautarea lor, pantalonii colorati te asteapta in forme si nuante diverse, care sa se potriveasca de minune cu trupul tau, trasaturile tale naturale si stilul accesoriilor pe care le alegi de obicei. Iata cateva ponturi despre selectionarea unor pantaloni colorati care sa te avantajeze:

Nuanta pantalonilor colorati

In mod ironic, alegerea pantalonilor colorati nu este atat de diferita de cea a optarii pentru un anumit tip de eyeliner, de pilda. Acest lucru inseamna ca te poti orienta in functie de trasaturile tale naturale cu care te mandresti cel mai mult si pe care doresti sa le pui in valoare.

Daca ai ochii caprui, alege pantalonii colorati in verde si oranj. Ochii albastri vor iesi frumos in evidenta cu ajutorul pantalonilor galbeni sau albastru-cobalt, iar ochii verzi vor straluci in contrast cu o pereche de pantaloni mov sau roz.

Pentru un efect de subtiere, nuantele ideale sunt cele de pruna coapta, verde intens de padure sau vernil. Daca, din contra, vrei sa adaugi cativa centimetri in jurul soldurilor, ai nevoie de cele mai deschise si opulente culori ale curcubeului.

Croiala pantalonilor

Cat despre croiala, aceasta trebuie sa tina cont de constitutia ta corporala, astfel incat sa te puna cu adevarat in valoare. Asadar, o silueta rubensiana este avantajata de pantaloni drepti, care sa se aseze lejer pe trup si sa fie suficient de lungi pentru a acoperi incaltamintea .

O silueta subtire si dreapta va prinde forme mai rotunde cu ajutorul unei croieli-pana sau "skinny", in nuante aprinse de oranj, galben tare, roz tipator etc.

In schimb, daca ai picioarele subtiri si partea de sus a trunchiului mai masiva, poti atrage atentia privitorilor sub talie, cu ajutorul pantalonilor foarte mulati in culori tari.

Mignionele vor castiga catina centimetri in inaltime cu o croiala evazata, care confera iluzia unor picioare mai lungi. Ca regula generala, cauta un material usor elastic, un model cu buzunare medii la spate si fara cute sau incretituri la solduri.

Iata cum popularii pantaloni colorati se potrivesc tuturor femeilor in sezonul cald.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului