Pentru ea

#culori #stil feminin #moda 2014 #culorile modei 2014

Culorile modei in 2014. Iata cum poti sa le porti

Fiecare an aduce cu el noi trenduri in lumea modei. Designerii par mai creativi ca niciodata in 2014 si propun o paleta de culori surprinzatoare pentru urmatorul sezon. Asadar, 2014 se anunta un an extrem de colorat si extravagant. Iata care sunt culorile anului 2014 si cum trebuie sa le porti pentru a fi o prezenta spectaculoasa:

1. Albastrul intens

Pe primul loc in topul preferintelor cromatice ale marilor designeri se numara albastrul intens. Aceasta nuanta pune in valoare orice tip de ten si te scoate in evidenta prin eleganta sa foarte nobila. Poti purta albastrul intens atat ziua, cat si pentru evenimentele mai sofisticate, de seara.

2. Violetul bland

Culorile pastelate, calde, se mentin in tendinte si in 2014. Violetul bland, usor pal, este o nuanta care trebuie sa se gaseasca si in garderoba ta anul acesta. Fiind o culoare calda, o poti purta la tinutele de zi, cat si la cele de vacanta.

3. Radiant Orchid

Radiant Orchid a fost votata culoarea anului 2014. Este o culoare surprinzatoare in care predomina violetul, dar si nuante subtile de roz. Asadar, Radiant Orchid este culoarea indispensabila a anului 2014. Numeroase vedete deja s-au indragostit iremediabil de ea.

4. Portocaliul

Daca esti o fire indrazneata, rebela, care nu se teme de combinatiile de culori spectaculoase si inedite, alege atunci portocaliul in 2014. Aceasta culoare aprinsa este perfecta pentru sezonul estival si pentru o evidentiere a unui bronz perfect. Daca vrei insa sa fii o pata de culoare, poti alege aceasta nuanta si pentru a sparge monotonia tinutelor neutre de toamna.

5. Galbenul

2014 este un an foarte colorat. Asadar, din peisaj nu putea lipsi nici galbenul pai, ideal in special pentru un ten masliniu. Aceasta culoare surprinzatoare este perfecta pentru vara, dar nici in sezonul rece nu ti-ar strica putina voie buna.

6. Griul

Designerii sparg bunadispozitie si cromatica vesela in 2014 cu o nuanta neutra: griul. Asadar, tinutele cenusii, sobre, raman si ele in tendinte in urmatorul sezon.

Sursa foto: fashionisers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului