Pentru ea

#tendinte #vara 2011 #haine nude #nuanta nude

Culoarea nude, tendinta principala a sezonului

In contrast cu paleta vie de culori specifice anotimpului cald, nuantele nude fac legea sezonului in materie de moda si frumusete. De la ocru pana la culoarea nisipului din desert, aceste tonuri iti vor asigura un loc de cinste daca iti place sa fii in pas cu tendintele.

Fotomodelul si actrita rosie huntington-whiteley si-a etalat tinuta de culoarea pielii in campania care promoveaza filmul Transformers: Dark of the Moon. Stella McCartney arata uluitor intr-o rochie din matase in aceleasi tonuri, emanand feminitate si senzualitate delicata.

O tinuta reusita a sezonului o poti obtine combinand doua piese vestimentare monocromatice, precum o camasa din matase cu blugi clasici, ambele in tonuri nude.



Foto: elle.com

Secretul in a purta corect o rochie de culoarea pielii este sa adopti un machiaj rozaliu. Incearca sa porti o culoare aprinsa a rujului sau sa-ti accentuezi pometii mai mult decat de obicei.

Pune-ti feminitatea in valoare cu o rochie nude din sifon si balerini cu varful ascutit. Accentueaza-ti look-ul cu cele mai interesante accesorii ale verii in culori neutre:



Foto: elle.com

Matasea in nuanta pielii confera un efect vizual irezistibil. Pastreaza-ti aerul fresh si in tinutele casual optand pentru aceleasi culori calde, nude:

Unele dintre cele mai frumoase lacuri de unghii sunt disponibile in nuante apropiate pielii. Incearca si un ruj din aceeasi gama coloristica pentru a-ti pune in valoare bronzul proaspat specific verii:

Foto: elle.com


Alege o rochita mini vaporoasa pentru tinutele tale zilnice si asorteaz-o cu o accesorii din piele pastelate. Inspira-te din stilul de strada italian si intoarce toate privirile cu o rochie vintage pe care sa o porti impreuna cu un set de bijuterii din aur:

Piesele vestimentare potrivite pentru sezonul cald sunt usor de ales si asortat cand au nuante neutre sau kaki. Combina o fusta cu pliuri si un tricou mulat pentru un look lejer si comod:

Foto: elle.com

 

De retinut:
 

  • nuantele nude dau un aspect palid pielii, astfel ca este recomandat sa adaugi in tinuta pete de culoare mai aprinse purtand un colier masiv albastru sau verde, bratari in culori tari sau curele in nuante aprinse.
  • daca alegi o bluza din voal prea transparenta, poarta pe dedesubt un top mulat de culoare inchisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare