Pentru ea

#costum de baie mare #costum de baie piscina #costum de baie

Costumul de baie pentru piscina vs costumul de baie pentru mare. Cum le alegi in functie de forma corpului

De acum, escapadele de weekend vor fi din ce in ce mai dese, iar reinnoirea garderobei costumelor de baie devine obligatorie! Iata care sunt ultimele tendinte in materie de costume de baie pentru piscina, versus cele de mers la mare. Pentru ca da, exista o diferenta intre aceste costume, pe care este bine sa o respectam.


Costume de baie intregi sau semi-intregi pentru psicina

Costumele de baie pentru piscina trebuie sa fie semiintregi sau intregi. Alege costume de baie intregi, care prin asocierile cromatice definesc talia si scot in evidenta bustul. Aici consta secretul unei siluete bine proportionata. Nuantele inchise din partea inferioara subtiaza talia, iar cele deschise de pe partea superioara, alaturi de diversele imprimeuri florale, evidentiaza bustul.

O idee buna sunt si costumele de baie intregi cu printuri florale sau geometrice, care ofera acelasi efect. O alta alegere indrazneata si potrivita pentru o zi de relaxare la piscina sunt costumele de baie semiintregi, cu diverse decupaje care ofera o atitudine sexy si senzuala. Un “trend” al acestei veri este costumul de baie cu accente din plasa, care ascunde micile imperfectiuni si defineste frumos talia. Imbinarea de nuante monocroma transforma costumul de baie intr-o piesa “must-have” a acestei veri. Costumele de baie intregi sunt astfel alegerea ideala pentru a pune in valoare liniile corpului, atat pentru o silueta zvelta cat si pentru una mai robusta.


Costume de baie in doua piese pentru mare

Pentru o escapada la mare sunt potrivite costumele de baie in doua piese, care imbina sutienele cu imprimeuri colorate, florale sau geometrice, alaturi de un slip uni. Acestea sunt ideale pentru femeile care doresc sa marcheze bustul si sa defineasca talia. Sutienele cu push-up sunt o alta alegere ideala atunci cand iti doresti un bust mai voluminos, deoarece efectul push up rotunjeste si pune in valoare sanii, indiferent de forma lor. Pentru femeile care nu au nevoie de o ajustare a bustului ideale sunt costumele de baie in doua piese cu sutien uni intr-o culoare excentrica si un slip cu printuri florale.

In general sistemul push-up este detasabil, asadar sutienele costumelor de baie pot fi purtate indiferent de marimea cupei. Trendul acestui sezon in materie de costume de baie in doua piese sunt nuantele excentrice si printurile spectaculoase. Nuantele solare precum galben si oranj imbinate cu printuri florale sau cu buline, pana la nuante contrastante de albastru marin, verde, violet si rosu alaturi de printuri geometrice sunt alegeri potrivite pentru un nou costum de baie. Acest tip de costum de baie este ideal pentru femeile care prefera un look excentric si spectaculos, ce va intoarce privirile.

Un alt accesoriu indispensabil atat pentru mersul la psicina, cat si la mare este pareo-ul. Acesta completeaza perfect tinuta si ofera o atitudine “glamourous” tinutei de plaja. Prin liniile elegante si texturile fluide, pareo-ul este ideal pentru plimbari pe plaja, sau iesiri la piscina sau la terasele de pe malul marii.
 

Sursa foto: sevensins.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare