Pentru ea

#petreceri Halloween #costum halloween #halloween #costum

Costume infricosatoare pentru petrecerile de Halloween

Se apropie sarbatoarea de Halloween si sunt anuntate deja multe petreceri tematice, specifice acestei sarbatori, care in ultimii ani a luat tot mai multa amploare si in Romania. Atat copiii cat si adultii organizeaza sau sunt invitati la petreceri de catre prieteni, sau chiar in cadrul companiilor la care lucreaza. Cert este ca nimeni nu rateaza ocazia de a se distra de Halloween. Iar cel mai important accesoriu este costumatia.

In cazul in care nu ti-ai pregatit inca costumul, mai ai putin timp la dispozitie sa faci acest lucru. Profita acum de reduceri si achizitioneaza-ti rapid costumatia perfecta pentru petrecerea de Halloween. Daca esti nonconformist, poti iesi din tipare si sa alegi ceva diferit anul acesta. Pentru cei care nu vor sa se deghizeze in Dracula, in fantoma sau in varcolac in noaptea de Halloween, exista si variante de personaje mai simpatice si mai prietenoase in pielea carora poti intra. Iata cateva idei de costume de Halloween atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.

Costum de vrajitoare

Si Vrajitoarea cea Rea poate fi uneori simpatica. Mai ales atunci cand este intruchipata de o fetita vesela intr-un costum potrivit pentru petrecerea de Halloween. Costumul negru complet este insotit de o pereche de aripi, bentita cu paianjeni si o bagheta pentru micuta Vrajitoare. Cu sigurata, oricarei fetite i-ar placea sa se deghizeze in Vrajitoarea cea Rea de Halloween, un rol in care isi va putea exersa din plin imaginatia si creativitatea.

Costum de Spiderman

Este momentul super-eroilor si niciun alt prilej nu poate fi mai potrivit pentru a purta un costum de Spiderman, decat de Halloween. Acest costum este perfect pentru petrecerea la care micutul tau va lua parte si unde cu siguranta isi va dori sa impresioneze si sa iasa in evidenta. Costumul de Spiderman este potrivit pentru Halloween, dar avantajul este ca micutul il va mai putea folosi si la alte petreceri tematice la care va mai merge.

Masca de cal

In cazul in care nu ai de gand sa te deghizezi intr-o fantoma, in schelet sau in Dracula de Halloween, atunci incearca ceva mai special: un cal. Anul acesta la petrecerea de Halloween, poti sa te deghizezi intr-un cal. Chiar daca nu este deloc fioros, asa cum sunt personajele acestei sarbatori, te va ajuta sa iesi in evidenta si sa joci rolul unui personaj pozitiv si bland. Mai poti folosi masca de cal si la alte petreceri tematice sau carnavaluri la care participi, asadar nu ezita sa fii altfel anul acesta de Halloween.

Costum de clovn

In cazul in care pana acum nu ti-au placut clovnii, s-ar putea sa iti placa de acum inainte. Pentru Halloween, iti poti pregati un costum colorat de clovn care te va ajuta sa intri in pielea unui personaj simpatic si vesel, care poate aduce buna dispozitie la orice petrecere de Halloween va fi invitat. Pe langa accesoriile incluse, jacheta, pantaloni, vesta si palarie, la fel de important este si machiajul de clovn pe care trebuie sa ti-l faci inainte de a pleca la petrecere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului