Pentru ea

#stil feminin #costume de baie #modele costume de baie

Costume de baie diafane perfecte pentru vara 2013

Vrei sa tii pasul cu moda chiar si la plaja? Anul acesta se poarta costumele de baie in culori pastelate, cu dantele si volanase cat mai diafane. Iata cateva tipuri de costume de baie diafane, in tendintele verii 2013:


1. Costumul de baie alb

Albul nu se va demoda niciodata, asa ca nu ezita sa investesti in obiecte vestimentare noncolore. Pentru aceasta vara ti-ai putea achizitiona un costum alb de baie, din material fin, cu volanase diafane pe margini. In plus, acest costum iti va scoate foarte bine in evidenta si bronzul.


2. Costumul de baie rosu, accesorizat

Daca esti o fire senzuala, insa vrei sa emani si aer diafan, poti alege un costum de baie rosu cu alb, accesorizat cu o fundita copilareasca. Pentru un aer si mai angelic poti purta o palarie rosie cu boruri largi.


3. Costume de baie diafane cu buline

Bulinele amintesc intotdeauna de copilarie, asa ca, in cazul in care vrei sa ai un look cat mai jucaus si copilaresc, nu ezita sa porti un costum de baie cu imprimeuri cu buline.


4. Costume de baie cu imprimeuri florale

Florile vor oferi unei tinute intotdeauna un aer diafan. Alege in aceasta vara un costum de baie cu imprimeu floral si prinde-ti in par o floare naturala. Tinuta ta va deborda o senzualitate subtila, angelica.


5. Costume de baie diafane cu franjuri

La fel ca bulinele, franjurile ne duc cu gandul la copilarie. Anul acesta, designerii vin cu aceasta propunere si pentru costumele de baie.


6. Costumul de baie ombre

Stilul ombre este una dintre cele mai in voga tendinte ale anului 2013. Poarta la plaja un costum de baie ombre si cu siguranta nu vei da gres. Alege insa niste culori calde, diafane.


7. Costume de baie cu accente metalice diafane

Daca iti plac tinutele metalice insa vrei sa emani si un aer copilaresc, alege vara aceasta un costum de baie cu accente metalice, precum paietele argintii, intr-o culoare pastelata, precum piersica.


8. Costume de baie cu imprimeuri geometrice

In aceasta vara, imprimeurile sunt in mare voga, asa ca nu ezita sa le porti. Adu-ti aminte de copilarie purtand vara aceasta un costum de baie diafan, in culori deschise si cu imprimeuri geometrice subtile.



Sursa foto: belladiva.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului