Pentru ea

#concurs #voucher cadou #hainelamoda.ro #concurs hainelamoda # haine comanda

CONCURS: Castiga Haine la Moda in valoare de 200 lei

Innoieste-ti garderoba cu haine in cele mai noi tendinte, pe care le poti castiga participand la concursul HainelaModa.ro, magazin online de haine de dama create de Raluca Martinescu.

Daca vrei sa incorporezi cele mai noi tendinte ale modei in garderoba ta, completeaza-ti stilul prin magazinul online HainelaModa.ro, unde poti comanda haine create special pentru tine.


Iesi din anonimat cu HainelaModa.ro


Magazinul online HainelaModa.ro iti propune un concept special: alege haine in tendinte create la comanda. Lasa-te inspirata si imbogateste-ti garderoba cu haine de calitate, in tendintele cele mai noi.

Poti alege intre rochii, bluze, fuste, jachete, pantaloni, genti si accesorii, toate create la comanda dupa dimensiunile corpului tau. Cand cumperi haine de dama create de Raluca Martinescu iti poti alege la multe dintre ele materialul preferat si culoarea dorita, pentru a fi satisfacuta complet de alegerea ta.

In magazinul online HainelaModa.ro, poti beneficia de cele mai noi creatii din colectii lunare si de reduceri si alte oferte speciale, cu plata la livrare. Ai la dispozitie o oferta variata de costume de baie, incaltaminte, alaturi de alte accesorii elegante, de la manusi de catifea la bretele si bratari.


Acasa.ro si HainelaModa.ro iti ofera sansa de a-ti innoi garderoba


Acasa.ro si HainelaModa.ro te invita la concurs! Ai ocazia sa castigi haine care corespund celor mai noi tendinte, alese chiar de tine.

Intra pe HainelaModa.ro si alege rochia, bluza, fusta, jacheta, geanta, accesoriul sau perechea de pantaloni care te atrage cel mai mult. Posteaza linkul in sectiunea de comentarii a acestui articol si motiveaza-ti alegerea. Indiferent de motivul care te-a atras la obiectul vestimentar ales, de la culoare la croiala sau la stil, poti castiga un voucher in valoare de 200 lei in magazinul online de haine de dama create de Raluca Martinescu.

Concursul se desfasoara in perioada 20 august - 20 septembrie. Exista un singur castigator al concursului, care va fi ales in data de 21 septembrie, prin tragere la sorti!

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Castigatorul concursului este:

Negoi Ramona

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului