Pentru ea

# ce costum de baie ti se potriveste # costum de baie silueta # beauty expert #costum de baie

Concurs! Castiga costumul de baie potrivit siluetei tale!

Este nelipsit din garderoba de vara, te insoteste in cele mai insorite vacante si iti evidentiaza calitatile fizice daca stii sa-l alegi inteligent. Costumul de baie este piesa ta de rezistenta pe plaja, trebuie sa te faca sa te simti sexy, dar sa iti si avantajeze silueta. Tocmai de aceea, gasirea costumului de baie perfect poate reprezenta o adevarata provocare. Pornind de la identificarea tipului de silueta si pana la micile trucuri de styling care sa-ti echilibreze vizual proportiile, afla ce model de costum de baie te va avantaja vara aceasta.

Silueta triunghi

O astfel de silueta va avea partea inferioara a corpului – soldurile- mai proeminenta decat partea superioara – bustul. Pentru a echilibra aceaste proportii, vei avea nevoie de un costum de baie cu sutien de tip banda sau modele care sa aiba printuri, volane, franjuri, broderii ori alte detalii pe sutien. Pentru partea inferioara, evita sa alegi orice tip de bikini care sa aiba detalii cu volum ori culori stridente. In cazul in care preferi un costum de baie intreg, ideal ar fi unul in culori puternice sau cu imprimeuri in zona decolteului.

Silueta triunghi inversat

Soldurile destul de drepte si inguste, iar umerii mai lati caracterizeaza o silueta de tip triunghi inversat. In acest caz,  cel mai bine ar fi sa atragi toata atentia asupra soldurilor, astfel incat sa creezi iluzia unor proportii cat mai bine echilibrate.

Asadar, opteaza pentru sutiene triunghiulare, mai degraba decat cele de tip banda, si evita modelele fara bretele sau cu bretele foarte subtiri deoarece nu vor face altceva decat sa accentueze si sa mearesca vizual zona umerilor. In partea inferiorara, opteaza pentru bikini, costume de baie tankini sau intregi, deoarece este zona unde trebuie sa atragi cel mai mult atentia prin printuri, culori, volane sau alte aplicatii.

Silueta clepsidra

Daca detii o astfel de silueta, natura te-a inzestrat cu proportii perfecte, caci umerii, sanii si soldurile au aproximativ aceeasi circumferinta, iar talia este bine definita. Optiunile sunt multiple, insa ai grija sa nu alterezi proportiile. Pentru costumele intregi este esential sa evidentiezi talia cu un imprimeu sau o culoare diferita.

Daca vrei sa porti bikini sau tankini si ai bust normal sau mare, opteaza pentru sutiene triunghiulare, iar pentru un bust generos, evita culorile puternice, volanele ori franjurii in aceasta zona. In partea inferioara te poti juca cu nuantele, insa intotdeauna in concordanta cu coloristica intregului costum. Cea mai buna varianta de a adauga o pata de culoare tinutei este prin accesorizarea cu o palarie, o pereche de papuci, un colier ori ochelari de soare in culori vibrante.

Silueta dreptunghiulara

In acest caz, latimea soldurilor este similara cu cea a umerilor, silueta este ingusta, talia slab accentuata si de cele mai multe ori sanii sunt mici, fapt pentru care nu va fi nevoie sa echilibrezi aceste proportii, ci sa creezi impresia unei talii mai inguste si mai bine definite.

Asadar, opteaza pentru un costum de baie trikini in loc de bikini-ul clasic, care va creea impresia unei talii mult mai bine definite. Poti purta si bikini, insa va trebui sa eviti orice fel de detaliu sau print in zona taliei.

CONCURS! 

Magazinul online Beauty-Expert.ro iti pune la dispozitie peste 180 de modele de costume de baie, la preturi surprinzator de accesibile. Fie ca ai o silueta de tip triunghi, triunghi inversat, dreptunghiulara sau clepsidra, pe www.beauty-expert.ro vei gasi modelul adecvat conformatiei tale si care sa te ajute sa arati extraordinar la plaja vara aceasta.

In plus, acum poti castiga costumul de baie preferat de pe www.beauty-expert.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu la acest articol, cu denumirea si link-ul catre costumul de baie preferat de pe site.  

Atentie!

  • Concursul se desfasoara in perioada 27 iulie - 2 august 2015;
  • Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si publicat pe site in data de 3 august.
  • Produsul ales de castigator va fi livrat prin curier in maximum 14 zile lucratoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului