Pentru ea

#stil #stil feminin #tendinte 2012 #combinatii vestimentare #tinute 2012 #combinatii haine

Combinatii vestimentare neasteptate, in voga in 2012

Cu atat de multe rigori vestimentare care fac diferenta intre "prost" si "bine" imbracat, devine aproape imposibil sa iti poti exprima cu adevarat curajul de a explora noi teritorii in lumea fascinanta a stilului. Din fericire, ineditul si unicitatea sunt elemente de baza pentru garderoba ta. Iata cateva combinatii vestimentare neasteptate, in voga in 2012.

O tinuta cu doua tipuri de imprimeuri era, pana nu demult, o gafa de proportii. Vestea buna pe care merita sa o iei in considerare anul acesta este ca vechile reguli pot face exceptie, daca alegi variantele potrivite.

Doua imprimeuri laolalta

Asorteaza o camasa lejera cu buline polka unei alte piese vestimentare cu imprimeu de leopard . Asigura-te totusi ca tinuta are doua nuante contrastante si esti gata sa impresionezi.

Bluzon sport si tonuri pastelate

O tinuta perfecta pentru weekend presupune alaturarea unui bluzon sport gri deschis cu pantaloni-pai intr-o delicata nuanta de roz pal si pantofi cu platforma. O asemenea alaturare neobisnuita si confortabila nu poate decat sa incante orice privire.



Foto: refinery29.com

Imprimeuri florale si piele

Indrazneste sa initiezi o noua tendinta vestimentara feminina si seducatoare. Combina o bluza cu imprimeu floral , dintr-un material vaporos , cu o fusta din piele sau o pereche de pantaloni scurti din acelasi material.

Trio-ul colorat

Retine aceasta formula vestimentara magica: rosu aprins, piele neagra si gri sobolan. Aceasta este triada de top a nuantelor anul acesta, pentru sezonul rece toamna-iarna 2012.



Foto: refinery29.com

Pulovere tricotate si pantaloni in nuante electrice

Confortabilele pulovere tricotate ajuta cu adevarat pantalonii in nuante tari sa fie vazuti intr-o lumina buna. Cu cat reusesti sa realizezi un contrast mai puternic intre cele doua piese de baza, cu atat mai mare va fi impactul vizual.

Nuantele dulci zmeura-pruna

Cu toate ca ar putea parea prea siropos la prima vedere, doua nuante dulci de zmeura si pruna, in tonuri pale, creeaza un ansamblu fermecator de blocuri de culori (tendinta majora a anului 2012). In plus, o astfel de tinuta iti ofera ocazia sa te "joci" mai mult cu accesoriile, intr-o maniera cat mai creativa.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului