Pentru ea

# lansare alexandra calafeteanu # colectie reborn #alexandra calafeteanu # cum te imbraci #tinute all white

Colectie pentru femeia de 30 de ani. All white de la Alexandra Calafeteanu

Femeia de 30 de ani este puternica, hotarata, dar inca nu si-a pierdut inocenta. Este jucausa, dar si impunatoare, selectiva si stie ce-si doreste. Acesta este mesajul colectiei monocrome all white lansata de Alexandra Calafeteanu, unul dintre designerii romani de referinta. 

REBORN colectia Alexandrei Calafeteanu, este o interpretare stilistica a renasterii femeii de 30 de ani, unde eleganta este echilibrata de confort, unde senzualitatea este echilibrata de inocenta si unde forma si textura sunt echilibrate de culoare. Astfel, outfitul este panza alba a tabloului, iar forta ei launtrica reprezinta toate culorile care se aseaza pe panza.

Creatiile au combinat contrastele, atat in ceea ce priveste linia designului - cand fluid si sinuos, cand in forme clar taiate - dar si a texturilor: neoprenul, lana, tulul si matasea sunt mixate intr-un mod spectaculos, ”desenate”, cusute si decupate perfect, cat sa creeze un element vestimentar elegant, dar atipic, asa cum ar trebui sa fie si femeia care alege creatiile designerului roman.

 

”Cred cu tarie faptul ca tinutele reprezinta modul vizual prin care vrem sa fim perceputi. Eu sunt un adept al elegantei confortabile! Vreau sa se inteleaga prin colectiile mele faptul ca trasez tinute care nu constrang femeia, ci o elibereaza de tipare si ii creeaza sprijinul vestimentar pentru a crea o declaratie a personalitatii sale.”, a explicat designerul Alexandra Calafeteanu.

Fotografii: Silviu Covaci

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare