Pentru ea

#stil feminin #nissa #rochii nissa

Colectia primavara-vara de la Nissa. Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

Plecand de la elementele definitorii ale brandului NISSA: culoare, contrast, feminitate si atitudine, atentie la detalii si comfort, colectia de primavara - vara 2014 poarta in semnatura sa, caracteristici speciale de design cu elemente inovatoare si tesaturi de lux.

Modelele au fost concepute pentru a asigura comfortul si versatilitatea, elemente esentiale femeii dinamice. Ca atare o rochie de zi, accesorizata printr-un colier statement poate fi purtata la un eveniment de cocktail.

Temele principale ale acestei colectii sunt: dantela, imprimeurile, motivul navy precum si ludicul geometric.

DANTELA

Feminina, delicata sau opulenta, alegerea este a ta! Broderia manuala, dantela, jaquardul si materiale cu diferite texturi aplicate atent de maini dibace, tesaturi luxoase puse in evidenta prin juxtapuneri de voal, fac toate parte din stilul de viata al femeii NISSA.

IMPRIMEU

Vivace si exuberante, imprimeurile din aceasta colectie ofera o suita intreaga de culori ce te ajuta sa iti exprimi personalitatea. Tema ilustreaza un spirit tanar, liber, aventurier intr-o lume in care luminozitatea culorilor din firul matasii tese povestea unei vacante de vis.

Alege intre imprimeuri cu buline , dungi, teme florale sau peisagistice, iar daca doresti mai mult poti opta pentru un imprimeu abstract.

NAVY

Vrei sa evadezi din viata urbana dar nu ai timp? Tinutele din teme navy te pot ajuta sa iti transformi look-ul cu usurinta. Jucandu-se doar cu cele trei culori, bleumarin, rosu si alb intr-un mod inedit si bine accesorizat, NISSA a reinventat clasicul navy pentru a te putea bucura de el in fiecare sezon.

GEOMETRIC

Contrastul, accente puternice de culoare, forme inovatoare, volume controlate, toate reconstruiesc silueta femeii prin linii care par din alta dimensiune. Cusaturile si detaliile subtile se potrivesc oricarei conformatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului