Pentru ea

#tinute #haine #stil feminin

Colectia de toamna-iarna LaFemme

Colectia de toamna-iarna LaFemme 2015-2016 este online si te asteapta sa iti alegi modelul dorit de jacheta femei, fusta femei, palton femei, rochie de seara, pantalon, veste femei.

Foarte multe promotii, oferte, tombole te asteapta online iar in magazinele noaste fizice consultantii nostrii te ajuta sa iti alegi modelul dorit in functie de silueta ta. Ce gasesti pe www.lafemme.ro?

Elemente in trend caracteristice sezonului de toamna 2015 si anume:

Grafisme alb si negru!

Jocuri de figuri geometrice cat mai elaborate vor compune cele mai hot printuri ale toamnei: dungi, patratele, print zebra, totul este recomandat. Gandeste-te la un caleidoscop monocrom: asa trebuie sa arate dressingul tau in urmatoarele luni. Alege acum un model LaFemme!

Influente militare: De aceasta data nu este vorba despre printul-camuflaj si nici despre piesele kaki. Daca vrei un look military adus la zi, opteaza pentru piese bleumarin sau negre, inspirate de uniformele imperiale.

Folk patchwork: Dupa aceasta vara hippie, printurile boeme nu ne vor parasi: le vom regasi pe cele mai stylish rochii. Evident ca nici rochia neagra nu lipseste din colectie dar reinterpretata. Rochiile negre vor fi mereu la moda. LaFemme te asteapta cu foarte multe rochii!!

Rochii tricotate: Iata o piesa esentiala pentru sezonul rece. Iti sugeram sa cauti un model cu guler inalt si usor lejer pe care sa o porti peste o camasa simpla: o suprapunere extrem de cool!

Franjurile: Fie ca te inspira un look western, fie ca preferi aerul jazzy, franjurile sunt cu siguranta piese de rezistenta si in sezonul urmator. Pentru noi, o jacheta din piele intoarsa, cu franjuri, reprezinta un must have absolut.

Pantalonii evazati: tinutele tale de birou au nevoie urgenta de o reimprospatare. Investeste intr-un costum cu o pereche de pantaloni croiti impecabil.

De asemenea foarte multe promotii, tombole concursuri va asteapta si pe pagina noastra de facebook si multe surprize si in magazinele noastre fizice

In aceasta perioada pe www.lafemme.ro comenzile plasate beneficiaza si de Transport Gratuit de la comenzi mai mari de 79 lei.

Spor la cumparaturi online!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare