Pentru ea

#stil feminin #louis vuitton #colectia de primavara 2014 #colectia Louis Vuitton

Colectia de primavara 2014 de la Louis Vuitton, un spectacol tenebros, insa plin de stralucire si eleganta

Marele creator de moda Marc Jacobs de la Louis Vuitton propune pentru primavara 2014 niste tinute fabuloase. El a creat un spectacol tenebros, in care predomina negrul, insa acesta denota, in acelasi timp, o eleganta greu de egalat.

1. Margelele, broderiile si penele, accesoriile vedeta

Imaginatia lui Marc Jacobs a intrecut orice limite in ceea ce priveste noua colectie de primavara 2014. Pe langa tinute desprinse parca din filmele fantastice, marele designer a pus accentul si pe margele, broderii si penele imense, care dau un aspect si mai dramatic noii sale colectii.

2. Jeansii, piesa vestimentara surpriza a noii colectii Louis Vuitton

Printre numeroasele rochii uimitoare, in noua colectie de primavara 2014 de la Louis Vuitton isi face aparitia si o piesa vestimentara extrem de populara: jeansii evazati. Acestia sunt combinati cu jachete incarcate cu paiete, pene si pietre pretioase ce ajuta la realizarea unui look spectaculos si foarte grandios.

3. Transparenta

Transparenta pare sa fie unul dintre cele mai noi trenduri in moda in 2014. Aceasta tendinta nu a fost ocolita nici de casa de moda Louis Vuitton, care abordeaza insa transparenta intr-o maniera mult mai stilata si foarte subtila.

4. Umerii supradimensionati

Aproape toate tinutele propuse de Marc Jacobs pentru primavara 2014 au cate un element caracteristic unic. Ele se aseamana insa prin opulenta pe care acesta o ofera umerilor. Acestia sunt incarcati fie cu pene, pietre pretioase si paiete, pentru a scoate in evidenta feminitatea, dar si pentru a se desprinde de banalitate.

5. Jachetele din piele

Piesele vestimentare din piele se mentin in tendinte si in 2014. Acestea sunt chiar elemente-cheie ale celor mai populare colectii. Marc Jacobs propune pentru primavara 2014 niste jachete din piele surprinzatoare, usor atipice. Acestea sunt incarcate cu aceleasi pietre pretioase si paiete extravagante ce caracterizeaza intreaga colectie de primavara a marii case de moda Louis Vuitton.

Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare