Pentru ea

#stil #incaltaminte breshka 2012 # pantofi breshka 2012 #sandale breshka #tendinte sandale 2012 # tendinte pantofi 2012

Colectia de pantofi Bershka pentru vara 2012

Colectia de pantofi Bershka pentru vara 2012 promoveaza tendintele sezonului, imbinandu-le armonios cu aerul simplu si casual specific marcii. Linia de incaltaminte cuprinde pantofi-platforma cu tocuri ametitoare, varfuri decupate, sandale inalte cu toc patrat si modele cu talpa plata, pentru zi.

Brandul spaniol Bershka a pregatit o colectie de pantofi care abunda in feminitate si putere de seductie, combinatii armonioase de culori, imprimeuri moderne si tocuri care subtiaza orice silueta. In plus, modelele par suficient de practice, in culori neutre si tari, pentru toate preferintele. Iata ce incaltaminte chic propune marca spaniola pentru vara 2012!

Sandale cu toc Bershka vara 2012

Sandalele propuse de Bershka pentru vara 2012 au tocuri patrate groase, semigroase si cui, dar si talpa tip platforma.

Se observa combinatii foarte populare anul acesta, de blocuri de culori, intre nuante in voga: albastru si tangerin, roz aprins si oranj. Nu lipsesc nici nuantele neutre, precum bejul si rozul pal, iar excentricitatea apare si ea intr-o anumita doza, prin aplicatii stralucitoare chic, pentru tinutele de seara.



Foto : becomegorgeous.com

Sandale cu talpa-platforma Bershka vara 2012

Modelele pentru zi trebuie sa fie confortabile, motiv pentru care talpa-platforma nu lipseste din colectia Bershka pentru vara 2012. Aici se remarca imprimeurile diverse si combinatiile de culori tari (bleumarin si roz aprins, de pilda) sau blocurile de culori in roz-tangerin-bej.



Foto: becomegorgeous.com

Pantofii cu toc Bershka vara 2012

Pantofii cu toc Bershka vin tot in formatul platforma, cu varf decupat si intreg, in nuante deschise si indraznete de galben, turcoaz, siclam etc. Un model interesant foloseste popularele buline polka in nuante de verde, mov si lila, pe un fond-piersica adorabil.



Foto: becomegorgeous.com

Pantofii si sandalele cu talpa plata Bershka vara 2012

Sigur ca din colectia de incaltaminte Bershka pentru vara 2012 nu puteau sa lipseasca pantofii si sandalele cu talpa plata. Predomina baretele subtiri, imprimeurile dungate si animaliere, aplicatiile stralucitoare si alte detalii feminine.

Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare