Pentru ea

#accent bijuterii #bijuterii #pietre pretioase #pietre semipretioase

Colectia de bijuterii Accent va poarta intr-o calatorie in jurul lumii

Celor indragostiti de bijuterii si in egala masura de pietrele semipretioase si pretioase, celor fascinati de taramuri indepartate le propunem o noua colectie de bijuterii Accent, incercand sa va aducem aproape experienta si povestile noastre din calatorii indepartate transpuse in bijuterii din argint lucrate cu pietre naturale semipretioase si geme organice.

Colectia s-a nascut prin contopirea ideilor designerului cu indemanarea mesterilor artizani, intamplare ce nu putea avea loc decat prin mijlocirea gemelor.

Fiecare piesa a fost unic si special creata si lucrata de catre un mester pentru a pune in valoare frumusetea unica a pietrei. O intreaga echipa, argintari de generatii dau viata viziunii celui ce creaza si aduce pietrele cu atata efort de pe tot cuprinsul Pamantului.

Colectia noastra reflecta un stil mereu contemporan si frumusetea pura.

Pietrele semipretioase se gasesc uneori in cele mai putin accesibile locuri, iar altele, extrem de speciale sunt unice ca provenienta.

Inel din argint realizat manual cu amolit, gema organica alaturi de perla, fildes si coral, unica de fiecare data prin modul de dispunere a culorilor si reflexelor diferite in functie de lumina (Inel din argint cu amolit - VI5769).

Denumirea sa provine din combinarea numelui molustelor preistorice "Amoniti" cu termenul grecesc pentru piatra si anume "lithos". Este o piatra cu origine organica (biogenica) formata din cochilii fosilizate de Amonit opalizat si poate prezenta toate culorile spectrale. Se extrage doar din Canada.

Inel din argint realizat manual, customizat la forma si dimensiunea pietrei de lapis lazuli, gema naturala semipretioasa taiata oval, fatetata, bogat ornamentata pe rama si veriga in tehnica granulatiei. Piatra provine din enigmaticul Afganistan.

Din muntii Ural, din Rusia a venit jadul, gema ce personifica cele 5 trasaturi morale principale: compasiunea, modestia, curajul, adevarul si intelepciunea,  venerat pentru duritatea si textura sa, jadul simbolizeaza Cosmosul.

Inel din argint realizat manual imbinând cu maiestrie tehnica granulatiei cu cea a filigranului, lucrat cu jad, piatra naturala semipretioasa taiata rotund decorata de jur imprejur, dar si pe veriga.

Exista insa piese in colectie care iti taie rasuflarea prin frumusete, expresia intalnirii intr-un singur obiect al culturii si istoriei popoarelor de pe mai multe continente. 

Brosa din argint lucrata manual in forma de frunza decorata cu cacoxenite, piatra naturala semipretioasa fatetata, perla de cultura si coral roz sculptat manual de catre artisti bijutieri (Brosa din argint cu perla de cultura, coral roz si cacoxenite - VP686_3).

Minunata bijuterie reuneste Brazilia, reprezentata de cacoxenite, tocmai cu China si Taiwan de unde provin perla si coralul roz. Alaturarea si raritatea gemelor aduce nota de unicitate brosei iar designul ii confera eleganta si stil.

Si calatoria noastra nu se va opri pentru ca strabatem desertul pustiu din Kazakhstan pentru minunatul picture agat. Aceasta este una dintre multele varietati de agat, insa spectaculoasa prin modul de dispunere al incluziunilor (dendritelor) in interioarul pietrei, poate crea adevarate peisaje de iarna, de toamna, lacustre sau apusuri de soare, preferata marelui bijutier Karl Faberje care o innobila cu diamante sau metale pretioase pentru doamnele de la curte.

Inel din argint realizat manual, customizat pe forma pietrei de picture agat, piatra unicat prin modelul format de incluziuni ce par ca formeaza adevarate peisaje autumnale, taiata neregulat, decorata cu o rama frumos ornamentata (Inel din argint cu picture agat - VI5772).

Inel din argint realizat manual, customizat pe forma pietrei de picture agat, piatra unicat prin modelul format de incluziuni ce par ca formeaza adevarate peisaje cu vegetatie prinsa in ger si zapada, taiata neregulat, decorata cu o rama frumos ornamentata (Inel din argint cu picture agat  - VI5774).

“Bijuteria” din colectia noastra nu e doar un obiect de vanzare, este un mariaj intre educatie si creatie. Fiecare bijuterie reflecta personalitatea, stilul si starea de spirit la un anumit moment dat a cumparatorului. Am cautat in lumea larga cele mai frumoase pietre naturale care alaturi de un design uimitor sa creeze o bijuterie unica ce poate sa spuna o poveste.

Oricare dintre clientii nostri poate fi sigur ca fiecare bijuterie Accent este originala si unica asa cum este personalitatea fiecaruia dintre noi.

Datorita experientei de peste 23 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Accent Bijuterii
www.accentbijuterii.ro
021 317 41 11

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului