Pentru ea

#colectie #stil feminin #bottega veneta #colectii 2014

Colectia Bottega Veneta, 2014, perfecta pentru femeile sic, mereu elegante

Casa de moda Bottega Veneta propune pentru primavara anului 2014 o colectie uimitoare, extrem de eleganta, adresata femeilor care stiu sa isi puna in valoare senzualitatea intr-o maniera subtile si foarte sic.

Extravaganta si luxul, principalele caracteristici ale colectiei Bottega Veneta

Blanurile, monocromole alb-negru, dar si materialele fine sunt principalele ingrediente ale noii colectii 2014 Bottega Veneta. Paltoanele albe, care emana puritate maxima, cu insertii elegante de imprimeuri negre sunt un plus de eleganta pentru orice femeie care se vrea mereu sic si in tendinte.

Chiar si rochiile cocktail, fara bretele propuse de Bottega sunt de un rafinamant de neegalat. Combinatiile de texturi sunt de asemenea distincte si dau o nota eleganta celor mai banale materiale sau tinute.

Sclipere uimitoare

Pentru ca hainele sclipitoare nu se vor demoda prea curand, Bottega reinventeaza paietele si le da o noua valoare. Acesta creeaza cu ajutorul materialelor sclipitoare tinute de o eleganta uimitoare, care capata o dimensiune minimalista, ce pune in valoare femeia moderna, desprinsa parca dintr-un scenariu SF.

Culorile dramatice de la Bottega sparg cromatica monotona a elegantei clasice

Primavara aceasta, eleganta capata culoare in viziunea Bottega. Chiar si pe timp de zi, poti purta culori uimitoare si dramatice, care sa te scoata in evidenta. Bottega propune pentru 2014 trenciuri din piele in nuante puternice, precum portocaliul, insa reuseste sa pastreze o simetrie de bun gust, deoarece apeleaza la tridimensional pentru a emana misterul eternei senzualitati a femeii clasice, care doar sugereaza si suscita imaginatia.

Imprimeurile florale dramatice

Imprimeurile florale sunt valorificate si ele de Bottega, care le da o noua dimensiune. Astfel, banalele imprimeuri florale devin practic un accesoriu uimitor si indispensabil, care scoate in evidenta o eleganta surprinzatoare a unei femei stilate, in pas cu moda si pasionate de extravaganta si lux.

Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare