Pentru ea

#rimeri.ro #tinuta #cizme #cizme de cauciu

Cizme de cauciuc potrivite pentru orice tip de tinuta

ADVERTORIAL

Cizmele de cauciuc sunt cel mai puternic aliat al picioarelor uscate si confortabile, in sezoanele reci si ploioase. Desi par mai potrivite pentru un stil vestimentar sport, cizmele de cauciuc se preteaza la fel de bine si stilului casual, nonconformist sau elegant. Rimeri.ro iti pune la dispozitie o gama variata de cizme de cauciuc, perfect adaptate oricarui tip de tinuta!

Cizmele de cauciuc au devenit o prezenta constanta pe podiumurile de moda din intreaga lume, in ultimele sezoane. Dincolo de faptul ca sunt practice, confortabile si calduroase, aceste modele de cizme personalizeaza adesea tinutele si le scoate din anonimat.

Nu stii ce fel de cizme de cauciuc se potrivesc stilului tau? Noi iti oferim patru sugestii, pentru cele mai importante categorii de stiluri vestimentare. Inspira-te si fa-le loc in garderoba ta!


Cizme de cauciuc elegante

Cizmele de cauciuc pot oferi nota de eleganta de care au nevoie tinutele tale pretentioase! Alegerea unei perechi de cizme de cauciuc simple, lacuite, stantate cu un tipar subtil de carouri, ofera accentul de eleganta de care ai nevoie la o tinuta sofisticata, pastrand confortul picioarelor tale si protectia impotriva apei.

Rimeri.ro, 159 lei


Cizme de cauciuc casual-chic

Stilul vestimentar casual-chic este undeva la limita dintre sport si elegant. Crezi ca nu exista cizme de cauciuc adaptate unui stil atat de incert si uneori complicat de asortat? Te inseli!

Orice pereche simpla de cizme de cauciuc, cu model in dungi, cu bulinute, inimioare sau fundite prinse la spate se incadreaza perfect in aceasta categorie. Reprezinta oricand o optiune pentru o persoana careia ii place confortul, dar si eleganta in aceeasi tinuta.

Rimeri.ro, 149 lei


Cizme de cauciuc sport

Iti place sa te imbraci sport si confortabil? Afla ca oferta de casual-sport este cea mai cuprinzatoare! Ai de unde alege modelul perfect pentru garderoba ta

Noi iti sugeram unul dintre cele mai la moda modele de cizme de cauciuc clasic-sport. Este vorba de o gheata scurta, asemanatoare cu tenesii si cu siret, perfect adaptata tinutelor sport.

Rimeri.ro, 89 lei


Cizme de cauciuc avangardiste sau nonconformiste

Stilul tau vestimentar iese din canoanele obisnuite ale modei? Ai tendinta de a face cele mai avangardiste combinatii de haine in tinutele tale? Inseamna ca cizmele de cauciuc cu imprimeuri ciudate - schelete, steaguri, simboluri vechi, poze, personaje animate - au fost create pentru gustul si preferintele tale.

Rimeri.ro, 119 lei



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare