Pentru ea

# cizme toamna #cizme de cauciuc #cizme de ploaie #modele cizme

Cizme de cauciuc in tendinte pentru toamna 2012

Cizmele de cauciuc sunt esentiale toamna, deoarece te protejeaza impotriva ploii si a frigului. La inceputul fiecarui sezon rece, designerii vin cu noi si noi idei pentru cizmele de cauciuc. Afla ce modele se poarta toamna aceasta si care sunt culorile predominante.

In zilele ploioase de toamna, evita sa porti incaltaminte din piele intoarsa sau din material textil, deoarece se vor uda foarte repede si se vor strica.

1 Cizme cu caramb inalt

Cizmele de cauciuc cu caramb inalt sunt stilate si iti confera un aer chic. Toamna aceasta se poarta carourile, dar mai mult decat atat, se poarta combinatiile de rosu cu negru. Poti purta astfel de cizme la un trench burgundy sau le poti purta cu o pereche de jeansi skinny si un pulover supradimensionat.



Sursa foto: thebudgetfashionista.com

2 Cizme pana la glezna

Daca nu iti plac cizmele de cauciuc inalte, poti opta pentru o pereche de cizme cu caramb scurt, pana la glezna. Alege un model cu motive feminine, cum este aceasta fundita simpatica. Rosul sangeriu sau nuanta visinei putrede este la mare cautare toamna aceasta si iti poate transforma o tinuta banala intr-o tinuta moderna si stilata.



Sursa foto: thebudgetfashionista.com

3 Cizme de cauciuc cu imprimeuri vesele

Designerii propun pentru toamna aceasta cizme de cauciuc in culori vesele. Imprimeurile inspirate din natura sau imprimeurile abstracte sunt ideale pentru a revitaliza o tinuta neutra.



Sursa foto: thebudgetfashionista.com

4 Cizme de cauciuc in nuante neon

Nuantele neon raman in tendinte si in aceasta toamna. In peisajul trist al toamnei, o pereche de cizme de cauciuc galben neon sau verde neon poate fi o adevarata placere. Noi iti propunem galbenul, intrucat poate fi asociat cu nuanta frunzelor, dar in acelasi timp aminteste de soarele stralucitor din timpul verii.



Sursa foto: squidoo.com

5 Cizme negre de cauciuc

Negrul nu se demodeaza niciodata, indiferent daca vorbim despre piese vestimentare, incaltaminte sau accesorii. Toamna aceasta, rasfata-ti picioarele cu o pereche de cizme negre de cauciuc. Poarta aceste incaltari la o tinuta mai colorata, pentru a crea un echilibru cromatic.



Sursa foto: bootsaholic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare