Pentru ea

#tocuri #silueta #tinuta #stil

Cinci modalitati de a parea mai inalta fara a purta tocuri

Daca vrei sa arati mai inalta cu cativa centimetri, dar nu mai suporti sa porti tocuri, avem cateva trucuri pentru tine.

Multumita carantinei ne-am intors la obiceiul de a purta imbracaminte mai comoda; am renuntat la hainele mulate si la tocuri si tinutele noastre au devenit unele mult mai relaxa(n)te.

Acum ca noua normalitate inseamna sa iesim din casa doar cu multe precautii si doar cu scopuri definite, ne miscam mult mai rar si mai putin. Cand purtam tocuri, este greu sa le suportam mai mult de o ora, deoarece corpul nostru s-a obisnuit rapid fara ele. Cum faci, totusi, sa pari mai inalta chiar si fara tocuri?

1. Pantofi cu varful ascutit

Cand vrei sa iti stilizezi silueta si sa arati mai inalta, intotdeauna trebuie sa alegi pantofi cu varful ascutit si nu rotund. In plus, pentru o senzatie de alungire, trebuie sa porti un pantalon care lasa la vedere gleznele si astfel vei arata mai inalta pentru ca nu scurtezi silueta.

2. Pantofi decupati

O pereche de balerini decupati, care lasa la vedere cat mai mult din picior, purtati la fusta sau rochie, au un efect vizual de alungire a siluetei.

3. Pantofi nude

Pantofii in culori nude iti vor „da” cativa centimetri in plus. Cauta pantofi a caror culoare sa se asemene cat mai mult cu nuanta pielii tale, acestia iti vor da imediat inaltime.

4. Mocasini

In mare voga sunt acum mocasinii si sunt cu adevarat cei mai comozi pentru a merge la serviciu sau la o reuniune. Poti adopta stilul pe care il doresti, de la chic, la casual.

5. Cizme butucanoase

Una dintre tendintele acestui sezon sunt cizmele robuste, butucanoase si sunt variante pentru toate gusturile. Iti vor da inaltime si vei arata foarte bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare