Pentru ea

#stil #rochii #rochii de seara #tinute globurile de aur 2012 #rochii globurile de aur 2012 #tinute neinspirate #rochii neinspirate

Cele mai urate tinute de la Globurile de Aur

Globurile de Aur dau startul premiilor cinematografice de peste ocean. Tot acum sunt analizate si tinutele vedetelor si se nasc noi tendinte vestimentare.

In acest an, vedetele de Hollywood au mizat pe tinute impresionante, cu paiete, volane sau broderii. Nu de fiecare data insa au castigat aprecierea criticilor de moda.

Zooey Deschanel , Madonna sau Meryl Streep sunt vedete care au castigat importante premii, insa au pierdut la capitolul stil vestimentar.

Zooey Deschanel

In varsta de 31 de ani, Zooey Deschanel a impresionat intotdeauna pe covorul rosu. Nu insa si in acest an, cand a purtat o rochie semnata Prada, neagra, cu perle verzi de sticla.



foto : assets.nydailynews.com

Sarah Michelle Gellar

Pentru decernarea premiilor Globurile de Aur din acest an, Sarah Michelle Gellar a declarat ca fiica sa de doi ani, Charlotte, a ales rochia. Tinuta, semnata de Monique Lhuillier, seamna intradevar cu o tinuta din povesti pentru copii, este total nepotrivita pentru eveniment si pentru silueta actritei.



Foto: assets.nydailynews.com

Madonna

Globurile de Aur din acest an i-au imbogatit Madonnei colectia de premii si aprecieri. Vedeta a primit pentru melodia Masterpiece premiul pentru Cea mai originala melodie, care apare pe coloana sonora a filmului W.E., in regia Madonnei. Nu aceleasi aprecieri le-a avut insa tinuta vedetei, care si-a facut aparitia intr-o rochie Reem Acra, cu paiete si volane.



Foto: assets.nydailynews.com

Jessica Biel

Logodita recent cu iubitul sau Justin Timberlake, unul dintre cei mai doriti barbati de la Hollywood, Jessica Biel pare ca repeta pentru ceremonia de nunta. Vedeta si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie alba, parca scoasa din dulapul bunicii.



Foto: assets.nydailynews.com

Meryl Streep

Nelipsita de la decernarile de premii, Meryl Streep a plecat acasa cu premiul pentru Cea mai buna actrita. Nu a castigat insa aprecierea criticilor de moda cu aceasta rochie neagra , cu imprimeuri gotice.



Foto: l.yimg.com

Kelly Osbourne

Chiar daca in ultima perioada, fiica rebela a lui Ozzy Osbourne a slabit si a invins dependenta de droguri, mai are de lucrat la stilul de vestimentar. Rochia Zac Posen este frumoasa, insa nepotrivita pentru silueta minona a vedetei. Nici culoarea parului nu primeste o nota mai buna.



Foto: l.yimg.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare