Pentru ea

# pantofi dama #stil feminin #pantofi #incaltaminte dama

Cele mai neobisnuite perechi de pantofi

Credeai ca pantofii cu toc ultra inalt pe care i-ai purtat la ultima petrecere sunt extravaganti? Urmareste colectiile celor mai in voga designeri ai lumii si vei fi surprinsa de pantofi cu un aspect cu adevarat neobisnuit.

Pantofii Louis Vuitton cu monograma. Realizati din materiale inedite, denim cu monograma, metal, lemn sau piele, si cu o forma hibrida, acesti pantofi au un aspect inedit. Trebuie insa sa ai mare curaj ca sa ii porti.



Cizme din denim Gianmarco Lorenzi. Vrei sa ai o tinuta inspirata din videoclipurile rock ale anilor '90? Accesorizeaz-o cu o pereche de cizme din denim Gianmarco Lorenzi. Cu siguranta vei fi senzatia serii la orice petrecere.



Pantofi cu toc cui Jean Paul Gaultier. Pentru a aniversa 30 de ani de cariera, Jean Paul Gaultier a reinventat o pereche de pantofi cu toc din anul 1977. Accesorizati cu detalii de un galben metalic si bot cu forma de clapari, acesti pantofi par rupti dintr-un film SF.



Cizme platforma Viktor and Rolf Cutaway. In timpul recesiunii, aceasta pereche de cizme par sa corespunda bugetelor reduse. Cu taietura sexy, aceste platforme au fost transformate in accesorii cult, in culori pastelate.



Sandale Prada din acril. Miuccia Prada a "impresionat" prin noile modele de sandale impodobite cu cristale si acril. Artista spune ca aceasta combinatie este o reflexie a "vietii moderne".



Sandale Celine Kiraro. La ultima prezentare pentru casa de moda Celine, designerul croat Ivana Omazic a creat sandale cu platforma, inspirate din operele de arta graffiti.



Botine cu platforma Nina Ricci. In ultimii ani, am fost martorii a numeroase modele de pantofi platforma, care mai de care mai extravagante. "Responsabil" pentru aceasta moda a fost creatorul Oliveir Theyskens, care a prezentat acesti pantofi in ultima colectie Nina Ricci.



Pantofi Alexander McQueen. Colectia Plato Atlantis a casei de moda Alexander McQueen este o meditatie la ecologie, evolutie si Apocalipsa. Pantofii platforma din acesta colectie surprind cel mai bine acest spirit si sunt preferatii vedetelor.




Sursa foto: thelovelyroom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare