Pentru ea

#primavara #design #propuneri #accesorii hot

Cele mai hot accesorii pentru primavara 2014. Iata cu ce propuneri uimitoare vin marii designeri

Primavara 2014 vine cu cele mai surprinzatoare accesorii. Marii designeri s-au intrecut pe ei insisi si au creat un adevarat spectacol de culori la cele mai recente parade de moda. Genti uimitoare, ochelari inediti si multa culoare, asa s-ar descrie in cateva cuvinte noile tendinte in ceea ce priveste accesoriile in 2014. Iata cateva modele surprinzatoare:


1. Louis Vuitton

Marc Jacobos mizeaza pe negru pentru sezonul primavara-vara 2014. Creatorul de moda a realizat un spectacol grandios cu ajutorul accesoriilor inedite, precum genti in forma de bufnita, cu impletituri unice si pline de farmec.


2. Chanel

Casa de moda Chanel da culoare primaverii 2014 cu accesorii nuantate puternic, pline de prospetime, pentru firele rebele, mereu dornice sa iasa din anonimat. Rucsacurile viu colorate sunt cea mai noua propunere pe care o face Chanel doamnelor indraznete, cu personalitate puternica.


3. Stella McCartney

Stella McCartney are o propunere extrem de neasteptata pentru primavara 2014 in materie de accesorii: ochelarii de soare, fara insertii de bijuterii, ceva neobisnuit pentru ea, in nuante indraznete. Acestia sunt ideali pentru tinutele monocrome si vin ca o piesa de accent, care da viata si culoare unui look fad si monoton.


4. Celine

Celine se caracterizeaza in sezonul viitor prin foarte mult minimalism, cu piese si accesorii supradimensionate moi, precum franjurii lungi de pe gentile care cu siguranta le vor acapara atentia rapid pasionatelor de moda.


5. Francesco Russo

Creatorul de pantofi Francesco Russo da o noua viziune colectiei sale de primavara, rupta parca din filmele SF. Pantofii capata o nota aeriana si pur si simplu parca isi iau zborul. Asadar, calatoriile tale vor fi mult mai aventuroase cu noii pantofi de la Russo.


6. Christian Dior

Dior mizeaza anul viitor pe accesoriile opulente, statement, insa pline de eleganta si finete, ideale pentru doamnele pasionate de lux. Asadar, in sezonul urmator din colectia de coliere nu trebuie sa iti lipseasca cele din margele fine, foarte pretioase.



Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare