Pentru ea

#premii #rochii #rochii vedete # tinute mtv ema 2011 #tinute mtv ema #gala premii

Cele mai frumoase tinute de la MTV EMA 2011

Gala a reunit si anul acesta vedete internationale de top in capitala Irlandei de Nord, cu ocazia unei noi editii MTV Europe Music Awards. Surpriza evenimentului a fost , care a reusit sa se inscrie in lista celor mai frumoase tinute de la decernarea importantelor . Iata care au fost cele mai apreciate rochii de pe covorul rosu!

Selena Gomez , Irina Shayk, , Jessie J si Hayden Panattiere au stralucit in mod deosebit la Odyssey Arena din Belfast.


Selena Gomez

Gazda MTV EMA 2011 , Selena Gomez, a facut furori cu cele noua tinute pe care le-a schimbat pana la sfarsitul galei. Cea mai reusita varianta a fost rochia in nuanta naturala a pielii, semnata Marchesa, cu guler inalt si manechi lungi. Spatele dezgolit si picioarele perfect sculptate au atras admiratia tuturor celor prezenti la eveniment. Selena insasi s-a aratat incantata de look-ul ei, declarand ca se simte "ca o lebada".

Actrita Hayden Panettiere a stralucit intr-o rochie mini, marca Tibi, cu imprimeu alb pe un fond negru. Pantofii-platforma cu funda si geanta-plic metalica au completat cu succes modelul modern si elegant al rochiei.



Foto: buzznet.com

Irina Shayk

Topmodelul international Irina Shayk si-a aratat cu mandrie formele perfecte intr-o rochie maxi din material peliculizat, creatie Replay. Slitul indraznet de-a lungul piciorului stang s-a potrivit perfect cu silueta uneia dintre cele mai frumoase femei ale planetei.

Bar Rafaeli

Tinuta lui Bar Rafaeli a reinventat conceptul de trena, datorita modelului fluid atasat la rochia mini cu corset pe care a purtat-o. Modelul a ales o pereche de pantofi cu varful ascutit, detaliu care a revenit in tendinte sezonul acesta. Coafura a fost si ea in voga, mai exact o coada impletita in lateral, care s-a imbinat armonios cu imaginea de ansamblu.



Foto: mtvema.com, mtv.ro

Jessie J

Jessie J nu a ignorat trendul fierbinte al imprimeului de felina si a ales o rochie lunga cu model de leopard si croiala de tip "sirena". Coafura in stil retro a subliniat in mod fericit actualitatea stilului, iar rujul rosu aprins s-a potrivit de minune cu restul tinutei.

Foto: buzznet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului