Pentru ea

#hainelid.ro #moda #tricouri # maiouri

Cele mai chic tricouri si maiouri sub 100 de lei, in magazinul Hainelid.ro

ADVERTORIAL

Chiar daca primavara este inca departe, trebuie sa-ti innoiesti inca de pe acum garderoba cu tricouri chic si trendy. Magazinul online hainelid.ro iti ofera posibilitatea de a achizitiona topuri, maiouri si sacouri de calitate, la preturi sub 100 de lei. Merita sa profiti de aceasta oferta avantajoasa. Iata ce tricouri, maiouri si sacouri in tendinte poti cumpara din magazinul hainelid.ro.


Maiou cu aplicatii metalice, pentru tinute indraznete

Aplicatiile metalice sunt in tendinte in aceasta primavara. Le-ai vazut in tinutele modelelor de pe podium, le-ai admirat in tinutele de gala ale vedetelor de la Hollywood, iar acum a venit vremea sa ai si tu o piesa vestimentara decorata cu astfel de detalii. In magazinul online hainelid.ro gasesti un maiou cu aplicatii metalice ideal pentru tinutele casual de zi sau pentru cele de club. Pretul unui astfel de maiou este de doar 60 de lei.


Maiou cu aplicatii stralucitoare, pentru momente speciale

Maioul alb este o piesa vestimentara care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba. El te scoate din impas de fiecare data cand nu stii cu ce sa te imbraci. Vrei sa iesi in club? Atunci asorteaza maioul la o fusta scurta din piele sau la o pereche de panataloni skinny si esti gata sa faci senzatie pe ringul de dans. Mergi la o intalnire romantica? Asorteaza maioul cu aplicatii stralucitoare la o pereche de jeansi, accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de botine cu toc inalt si iti vei impresiona partenerul.

Intra in magazinul hainelid.ro si cumpara-ti maioul cu aplicatii stralucitoare, disponibil la pretul de 60 de lei.


Tricou cu paiete, pentru tinutele de club

Paietele sunt detalii capabile sa atraga atentia si sa-ti puna in valoare tinuta. Magazinul hainelid.ro iti pune la dispozitie un tricou cu paiete, ideal pentru serile in care vrei sa iesi in club cu prietenii. Tricoul este accesorizat in zona bustului cu un buzunar din paiete si poate fi purtat cu o pereche de colanti metalizati. Tricoul este disponibil pe hainelid.ro la pretul de 49 de lei.


Tricou cu aplicatii, pentru un look de star

Vrei sa fii sexy si seducatoare cand iesi cu prietenii in oras? Poarta un tricou cu aplicatii metalice dispuse in forma de stea si vei deveni tu insati un mic star. Acest tricou chic este disponibil in magazinul hainelid.ro la pretul de 63 de lei.


Sacou galben neon, pentru fashionista din tine

Nuantele neon vor face senzatie primavara aceasta. Profita de oferta magazinului hainelid.ro si achizitioneaza-ti un sacou chic, intr-o nuanta splendida de galben neon. Sacoul costa 89 de lei, pret redus de la 105 lei. Sacoul chic este decorat cu aplicatii stralucitoare atat in zona frontala, cat si pe umeri, si este exact ceea ce iti trebuie pentru a-ti completa tinutele de club sau tinutele indraznete de zi.


Tricou cu imprimeu pentru barbati

Vrei sa-ti surprinzi iubitul cu un cadou inedit? Cumpara-i din magazinul hainelid.ro un tricou alb cu imprimeu artistic, demn de un rock star. Intra pe hainelid.ro si vei achiziona tricoul cu doar 49 de lei. Asortat la o pereche de jeansi simpli, tricoul poate transforma o tinuta banala intr-o tinuta chic si trendy.


Despre hainelid.ro

Hainelid.ro este un magazin online care iti pune la dispozitie haine de dama, haine barbatesti, accesorii si incaltaminte de calitate superioara, la cele mai mici preturi. Intra pe hainelid.ro si profita de preturile avantajoase ale articolelor vestimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare