Pentru ea

#costume copii #costume halloween #halloween

Cele mai bune costume de Halloween pentru a petrece in Romania

In Romania sarbatoarea de Halloween a fost importata cu cea mai mare bucurie, asa ca de fiecare data cand vine ziua de 31 octombrie, toata lumea se constumeaza si merge la petreceri tematice unde etaleaza cele mai noi si mai originale achizitii vestimentare. Totusi, nu este chiar atat de usor sa vii cu un costum bun, cele construite acasa avand, de cele mai mult ori, un efect limitat asupra celor din jur.

Asadar, trebuie sa apelezi la un serviciu profesionist care sa iti ofere tot ceea ce este mai bun pe piata. In plus, cum tara noastra are o puternica traditie in ceea ce priveste vampirii si alte creaturi inspaimantatoare, nici nu este chiar atat de greu sa gasesti un costum pe gustul tau. Un magazin online interesant pentru astfel de costumatii speciale este Carnaval 24, acestia vanzand atat costume Halloween cat si o varietate de costume carnaval. Cele doua nu ar trebui sa fie totusi confundate, chiar daca exista foarte multe costume carnaval care, cu ajutorul a putin machiaj, pot sa fie purtate foarte bine si drept costumatii pentru sarbatoarea de final de octombrie.

Dupa cum am spus, nu este greu sa gasesti un costum Halloween care sa fie deopotriva potrivit cu traditia locala, dar si spectaculos in acelasi timp. Asadar, sa vedem care sunt cele mai bune variante pentru copiii, dar si pentru adultii care isi doresc sa creeze senzatie.

Costume speciale si spectaculoase pentru toata lumea

Cel mai mult se bucura de Halloween copiii. Aceasta este situatia si in America, dar si in Romania. Iar in cazul lor, este ceva mai indicat ca accesoriile si costumele efective sa nu fie chiar atat de inspaimantatoare, obtinand puncte in plus la capitolul creativitate. Bineinteles, se poarta costumele de vampir (atat de obisnuite la noi), dar si cele de zombie fac senzatie, la fel ca si alegeri mai deosebite precum ninja, dracusori, vrajitori sau schelete. Asta in cazul baietilor, cele mai populare alegeri pentru fete ramand cele mai clasice, adica vrajitoare, fantome si zane intunecate. Oricare ar fi insa alegerea, costumele Halloween pentru copii trebuie sa fie mai jucause si mai amuzante, pentru a deriva cat mai mult atentia de la o sarbatoare cu un substrat destul de macabru la origini.

Pentru adulti lucrurile se mai schimba, mai ales in cazul barbatilor. Asta pentru ca optiunile devin mai diverse si se pot purta si costumatii mai horror, in acord cu perioada. Asadar, nimeni nu poate nega faptul ca un costum Halloween de vampir poate sa fie unul de efect, dar este ceva clasic, pana la urma. Dar se poate deriva de la drumul stabilit, cu haine de Frankenstein, Grimi Reaperi, Calai, Pirati sau Demoni, si toate sunt ceva mai inspaimantatoare decat cele destinate copiilor. La Carnaval 24 puteti insa gasi si alternative precum costume inspirate de personajele din filme (Scream, Matrix), dar si unele de zombie, cei mai la moda antagonisti din filmele de groaza, asa ca este greu sa spui ca nu exista suficient de multe optiuni pentru o noapte de pomina.

Vrajitoare, vampirite si demonite sexy, daca se poate. Acestea sunt alegerile populare cand vine vorba despre modelele de costume Halloween pentru doamne si domisoare. Poate ca la prima vedere este cam putin, dar pana la urma exista foarte multe variatiuni pentru fiecare dintre ele, asa ca daca esti interesata sa participi la o petrecere si nu vrei sa mergi doar cu un banal costum facut acasa, ai de unde sa si alegi. In plus, niciodata nu se poate spune ca nu se gasesc si altenative, precum cele inspirate din filme de succes (Corpse Bride, spre exemplu, sau mireasa lui Frankenstein), dar si din seriale precum Familia Addams. Foarte multe dintre acestea reusesc sa atraga si privirile, fiind ceva mai decupate, iar daca vrei sa te asortezi cu partenerul, nu este foarte greu, La Carnaval 24 putand sa gasesti destul de multe costume perechi, pentru fiecare dintre voi.

Am spus mai devreme ca si un costum carnaval poate sa fie o alegere destul de buna, care iti va oferi un plus de originalitate. Combina unul dintre acestea cu un machiaj potrivit si cu siguranta poti sa impresionezi, dar si sa inspaimanti (poti fi un zombie mai original, sau un vampir gotic de prima mana). Toate aceste tipuri, plus multe alte accesorii, masti si machiaje pot fi gasite la Carnaval 24. Si chiar daca multi spun ca nu haina face om, in conditiile in care vrei sa te bucuri de un pic de antentie si sa surprinzi, trebuie sa gasesti cele mai bune costume pentru astfel de ocazii speciale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare